Cemal Hünal'dan sonra Survivor'da bir diskalifiye şoku daha!

Cemal Hünal'dan sonra Survivor'da bir diskalifiye şoku daha!

Survivor'da kim diskalifiye oluyor, merak konusu oldu. Survivor 12. yeni bölüm fragmanında, Acun Ilıcalı'nın sözleri merak uyandırdı. Survivor Çağrı Atakan'ın kendini tutamadığı son bölümün ardından kimin diskalife olduğu yeni bölümde belli olacak. Hatırlanacağı üzere Cemal Hünal, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan diskalifiye edilmişti. İşte detaylar...

Gerilimlerin yaşandığı 2021 Survivor'da yeni bir diskalifiye, fragmana yansıdı. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde adaya veda edecek Cemal Hünal'ın ardından bir yarışmacının daha diskalifiye olduğu Survivor son fragmanda ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları, bu ismin kavgalarıyla dikkat çeken Survivor Çağrı Atakan olduğunu tahmin ederken, Acun Ilıcalı'nın açıklaması başka bir yarışmacı olabileceğini işaret etti.

SURVIVOR 12. BÖLÜM FRAGMANI

2021 SURVIVOR'DA KİM DİSKALİFİYE OLUYOR?

Survivor'ın 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TV8'de ekranlara gelen yarışmanda, ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın sözleri merak uyandırdı. Ilıcalı'nın "Bana göre final adaylarından biri. Doktor Metin Kuş'un raporuna göre Survivor'a devam etme şansın yok" demesi ile yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu.

SURVIVOR 12. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İzleyenlerin ilgiyle takip ettiği Survivor yarışmasının 12. bölümü, 24 Ocak 2021 Pazar günü saat 20.00'de TV8'de ekranlara gelecek.

Survivor son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Acun Ilıcalı'nın 'acil durum konseyi'ni topladığı bölümde, ünlüler takımında yer alan Cemal Hünal'ın sağlık durumu nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceği belli oldu.

600c25045542870d50e33623.jpg

Acun Ilıcalı, diskalifiye kararını, "Cemal ile ilgili bir durum var. Metin Kuş problemleri inceliyordu. Açıkçası son üç gündür 'sarı alarm' dedi. Sonra doktorumuz 'çok iyi görmüyorum' dedi. Bugün itibariyle geldiği durum pozitif değil" sözleriyle duyurdu.

Diskalifiye olduğunu öğrenen Cemal Hünal ve her iki takımdaki yarışmacılar, gözyaşlarını tutamadı. Ünlü oyuncu, "Burada geçirdiğim hiçbir günü, hiçbir anı asla unutmayacağım. Şimdi bakıyorum da çok kısa sürede çok büyük hayat dersleri aldım ben burada. Çok iyi arkadaşlar kazandım" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN