Cemal Hünal neden diskalifiye oldu? Ünlü oyuncu Survivor’a veda etti

Cemal Hünal neden diskalifiye oldu? Ünlü oyuncu Survivor’a veda etti

Issız Adam dizisiyle hafızalara kazınan Survivor 2021 yarışmacılarından Cemal Hünal’la ilgili açıklama ada konseyince yapan Acun Ilıcalı, doktor Metin Kuş’un değerlendirmesini paylaştı. Ilıcalı, Cemal Hünal’ın Survivor’a devam edemeyeceğini duyurdu.

Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan Survivor 2021’de Cemal Hünal şoku yaşanıyor. Geçirdiği sakatlığın ardından tedavisi başlanan Cemal Hünal’la ilgili yapılan acil durum konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, ünlü oyuncunun sağlık durumundan dolayı yarışmaya devam etmesinin mümkün olmadığını açıkladı.

CEMAL HÜNAL NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Cemal Hünal’ın belinde özellikle problem olduğu ve asla zorlanmaması gerektiği açıklandı. Bundan dolayı yarışmaya devam edemeyeceği belirtildi.

 Survivor’da ilk kez acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı, kötü bir haber konseyinin olmadığını konunun yarışmacılarla olduğunu söyledi. Cemal Hünal’ın fiziksel olarak Survivor performansı esnasında bazı problemler yaşadığını anımsatan Acun Ilıcalı, doktorların 10 gündür bu problemi incelediğini vurgulayarak, bunun ardından son 3 gündür de ‘Sarı alarm’ verildiğini ve ünlü oyuncu için ‘çok iyi görmüyorum’ yorumunun yapıldığını anlattı.

Bugünden itibaren gelinen durumun çok pozitif olmadığını kaydeden Ilıcalı, yarışmacıların sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, hiçbir riskten korkmadığını ancak yarışmacılarının sağlığını da riske atmayacağını kaydederek, Cemal Hünal’ın Survivor’a devam etme şansının bulunmadığını aktardı.

cemal-hunal-neden-diskalifiye-oldu-unlu-oyuncu-survivora-veda-ettii.jpg

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Konseyde açıklama yapan Cemal Hünal, yarışmaya vedasını erken olarak nitelerken, arkadaşlarını bırakmaya hazır olmadığını söyledi. Adayı da bırakmaya hazır olmadığını belirten Cemal Hünal, burada geçirdiği hiçbir günü asla unutmayacağını ifade ederek, çok iyi arkadaşlıklar kazandığı, çok değerli bir ekiple tanıştığını ve insanlar hakkında çok şey öğrendiğini açıkladı.

ruhunun ne olduğunu yeniden öğrendiğini söylerken, ne diyeceğini bilemediğini ve dilinin tutulduğunu söyleyen Cemal Hünal, veda açıklaması yaparken gözyaşlarına hâkim olamadı. 

Şu an bir veda sahnesi istemediğini söyleyen Acun Ilıcalı, Cemal Hünal’ın şu an veda etmesini istemediğini kaydederek, yarışmacıları kampa göndereceklerini vurgulayarak, durumun üzücü olduğunu açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN