Survivor Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Survivor Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Dünyaca ünlü Türk yönetmen Çağan Irmak’ın önemli yapıtlarından Issız Adam ve Ulak gibi filmlerde başrol oynayarak geniş kitlelerce tanınan Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasına dâhil oldu. Cemal Hünal’ın haberini Acun Ilıcalı verdi…

İstanbul’da doğup büyüyen ve ardından İskoçya, İngiltere ve ABD’de yaşayan ünlü oyuncu Cemal Hünal, aldığı oyunculuk eğitiminin ardından Çağan Irmak’ın dikkatini çekti. Oynadığı dizi ve filmlerindeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cemal Hünal, bir dönem Diriliş Ertuğrul dizisinde de oynadı.

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

2 Ekim 1976’da İstanbul'da doğan Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde 2 sene okumasının ardından yaşadığı disiplin sorunlarından dolayı ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini bitirmesinin arkasından, Londra'da tasarım okumaya karar veren ve belli bir süre burada yaşayan Cemal Hünal, oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşti.

Cemal Hünal, Santa Monica College’de, Ucla Extension’da ve London Film School'da aldığı tiyatro ve sinema eğitiminin ardından ABD’de birçok kısa filmde oynadı. Çağan Irmak’ın yönettiği Issız Adam ve Ulak filmlerinde başrol oynayarak adını duyurmayı başaran Cemal Hünal, Paramparça, Adanalı ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol aldı.

CEMAL HÜNAL EVLİ Mİ?

Nişantaşı'nda 'Zazie' isminde İtalyan restoranı ve İstanbul Adalarda Sedef Adasında 'Port Sedef' ismiyle bir beach club tarzında işletmesi bulunan Cemal Hünal, Los Angeles'ta yaşarken, bir ara evlenip 2004'te 28 yaşındayken boşandı. Cemal Hünal, 18 Eylül 2011'de Lale Cangal ile evlendi.

Çiftin Doğan Atilla isminde bir erkek oğulları bulunuyor.

'EŞİME AŞIĞIM'

2011'de evlendiği eşi Lale Cangal ile ilgili 2016'da bir açıklama yapan Cemal Hünal, eşine sırılsıklam aşık olduğunu söyledi.

cemal-hunalin-esi.jpg

Müzisyen Lale Cangal ile evlenen Cemal Hünal, Ağustos 2014'de oğulları Atilla Doğan’ı dünyaya getirmişlerdi. Eşi Lale Cangal’la evlenerek dört ayağının üzerine düştüğünü kaydeden Cemal Hünal, başka arayışlar içine hiç girmediğini aktardı.

CEMAL HÜNAL’IN OYNADIĞI DİZİLER

2007-2009 yılları arasında Asi dizisinde Kerim karakterine hayat veren Cemal Hünal, 2009’de Kış Masalı (Ali Murat), 2010’da Adanalı (Alex), 2011’de Seni Bana Yazmışlar (Yalçın), 2012’de Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (Murat), 2013 yıllarında Osmanlı Tokadı (Moğol ve Tatar Ramazan (Rüstem Sinan), 2014’de Paramparça (Alper) 2017’de Diriliş Ertuğrul (Tekfur Ares), 2019’da Tozkoparan (Celal Hoca) dizilerinde oynadı.

cemal-hunal-kimdirr.jpg

CEMAL HÜNAL FİLMLERİ

Sinyalciler: Son Akşam Yemeği (2017)
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı (2020)
Kırmızı (2015) - Umut
Atçalı Kel Mehmet (2017)
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) - Mert
Günce (2013) - Cengiz
Ayaz (2012) - Şahin
Kaos Örümcek Ağı (2012) - Mansur
Peşpeşe - (2010) - Bora
Romantik Komedi (2009) - (2010) - Mert
Ulak : Çağan Irmak - (2007) - Ulak İbrahim
Issız Adam : Çağan Irmak - (2008) - Alper
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN