Survivor Birleşme Partisi ne zaman? Tarih belli oldu!

Survivor Birleşme Partisi ne zaman? Tarih belli oldu!

Acun Ilıcalı Survivor Birleşme Partisi tarihini açıkladı. Survivor birleşme partisi ile adalar birleşecek ve yarışmacılar bireysel performanslara daha çok odaklanacak. Survivor'daki yeni dönemle birlikte yarışmacılar, birincilik için daha çok çaba gösterecek. İşte detaylar...

2021 Survivor Birleşme Partisi nedir, merak konusu oldu. Fenomen programda düzenlenecek Birleşme Partisi ile beraber yarışma yeni bir düzen alacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarındaki sayıların giderek azalmasıyla birlikte birleşme partisine gidecek olan yarışmacılar, güzel bir yemek ve organizasyonun ardından aynı adada ikamet etmeye başlayacak.

SURVIVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Hem izleyenler, hem de yarışmacılar tarafından heyecanla beklenen Survivor Birleşme Partisi 27-28 Mart 2021 günlerinde yapılacak.

Acun Ilıcalı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Birleşme Partisi de 27-28 Mart'ta olacak, çekim 25-26 Mart olur, 2 hafta kaldı. Çok da güzel bir parti olacak inşallah. 28'i parti olur."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN