Acun Ilıcalı’nın Survivor’a giderken kullandığı araç nedir? İşte markası

Acun Ilıcalı’nın Survivor’a giderken kullandığı araç nedir? İşte markası

Survivor 2021 yarışması 9 Ocak 2021 Cumartesi günü itibarıyla başladı. Acun Ilıcalı, gelenekselleşen girişleriyle yarışmaya damgasını vuruyor. Acun Ilıcalı, bu sezon da Survivor’a çok farklı araçlarla girerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Denizde yunus balığı şeklinde bir hız motoruyla ve kalabalık motor grubuyla görüntülenen Acun Ilıcalı, ardından Dominik Cumhuriyeti’nde yarışmanın yapıldığı adaya ulaştı. Acun Ilıcalı, Survivor 2021’in hayırlı olmasını temenni etti…

ACUN ILICALI’NIN SURVİVOR’A GİRERKEN KULLANDIĞI ARAÇ NEDİR?

Innespace Seabreacher veya Sea Breacher yunus şeklinde tasaralanan yunusun hareketini taklit etme kabiliyetine sahip, iki koltuklu yarı batan kişisel deniz taşıtıdır.

Deniz aracı, yarı deniz taşıtlarını pazarlayan, inşa eden ve müşterilere satan Amerikan şirketi Innespace Inc.'in kurucuları olan New Zealander Rob Innes ve ortağı American Dan Piazza tarafından tasarlandı ve geliştirildi. Tek koltuklu Innespace Dolphin'in üretim modelidir.

ertvl6vxeau5io4.jpeg

1987'de Noland Won tarafından icat edildi.

İki koltuklu deniz aracı, Hurth V-drive şanzımanına bağlı bir Atkins Rotary Marine motoruyla çalıştırılıyor.

Seabreachers, çok çeşitli renk özelliklerinde ve işaretlerde mevcuttur, hatta bir Seabreacher bir uzay mekiğini andırır.

Acun Ilıcalı'nın denizde kullandığı araç ile ilgili sosyal medyada da güldüren paylaşımlar yapıldı. 

İşte onlardan bazıları...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN