O Ses Türkiye ne zaman, jüri üyeleri kimler 2021? Pop yıldızı ekranlara dönüyor!

O Ses Türkiye ne zaman, jüri üyeleri kimler 2021? Pop yıldızı ekranlara dönüyor!

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye, yaz sezonda ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'un jüri üyesi olmasına kesin gözüyle bakılırken, Hadise'nin yerine ünlü pop şarkıcısı Gülşen'in gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Ekranların fenomen müzik yarışması O Ses Türkiye, 2021 yılında yeni sezonuyla seyircisiyle buluşacak. TV8'de yayınlanacak program için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Yayınlandığı günlerde reyting listesinde zirveyi hiçbir programa kaptırmayan O Ses Türkiye, özellikle yarışmaya katılan amatör şarkıcılar için bir sıçrama tahtası olması bakımında büyük önem arz ediyor.

O SES TÜRKİYE JÜRİLERİ KİMLER?

2021 yılı O Ses Türkiye yarışmasında Gülşen, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz dörtlüsünün jüri koltuğuna oturması bekleniyor.

Geçen yıl jüri olan Hadise'nin, Ebru Gündeş olayları nedeniyle yarışmadan ayrıldığı konuşuluyor. Ünlü şarkıcının yerineyse bir başka yıldız isim Gülşen geçecek. Yapımcı Acun Ilıcalı'nın Gülşen ile görüştüğü öne sürülürken başarılı şarkıcının da jüri olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN, HANGİ KANALDA 2021?

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren O Ses Türkiye, bir süredir ülke genelinde seçmelerine devam ediyor. Fenomen yarışma seçme işlemlerinin tamamlanmasının ardından stüdyoda ilk yayınını gerçekleştirecek. Koronavirüs nedeniyle geçen sezon aksamalar yaşandı. 2021 yaz sezonunda vakaların azalmasıyla birlikte gerekli tedbirler alınarak yeni sezon çekimleri gerçekleştirilecek.

O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezon yeni bölümlerinin eylül ayında TV8'de ekranlara geleceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN