Ünlü çift mutluluktan uçuyor

Ünlü çift mutluluktan uçuyor

2019 yılında arkadaş olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, beraber oldukları iddialarını uzun süre yalanladı. 2021 yılında artık aşklarını gizlemeyen çift, Fethiye'de tatil yaparken görüntülendi. Ünlü ikilinin tutku dolu yakınlaşmaları kameralara yansıdı.

2017 yılında '3 Adam' programına konuk olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un samimiyeti dikkat çekmişti. O dönem Yağmur Tanrısevsin ile beraber olan Oğuzhan Koç, 2019 yılında ayrıldıktan sonra Demet Özdemir ile yakınlaştı. Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşayan ünlü çift, tatil sezonunu Balıkesir Ayvalık'ta açtı.

Yakın arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran ile birlikte lüks tekne kiralayan ikili, deniz ve güneşin tadını çıkardı. Öğle saatlerinde denize girmek için sakin bir koya giden dostlar, bol bol yüzdü. Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in teknenin merdivenlerinden denize ineceği sırada ise aşka gelerek sarılıp öpüştüğü görüldü.

60ad07524e3fe11bbcc700a1-horz-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN