Exxen Survivor sıralaması belli oldu | İşte oy sıralaması

Exxen Survivor sıralaması belli oldu | İşte oy sıralaması

Ünlüler-Gönüllüler formatında ilerleyen Survivor 2021'de her hafta Exxen sıralamasıyla ünlüler ve gönüllüler takımından hangi yarışmacının birinci olduğu belli oluyor. Oynanan oyunlara göre puan durumu, Exxen uygulamasında yayınlanıyor. İşte detaylar...

Survivor'da her hafta yapılan Exxen sıralaması ayrı bir heyecana sahne oluyor. www.exxen.com.tr'den yayınlanan sıralamaya göre ünlüler takımında haftanın birincisi Ayşe olurken, ikincisi ise Batuhan oldu.

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2021'de Exxen sıralamasına göre Ayşe birinci oldu. Ayşe'nin ardından Dora ikinci olurken, Reşat üçüncü, Aleyna Çalışkan dördüncü, diğer Aleyna beşinci, Steven altıncı, Hanzade yedinci, Yunus Emre sekizinci, Berkay dokuzuncu ve Öykü Uysal onuncu oldu. 21. hafta Survivor Exxen sıralamasına göre ise sonuncu da Bahar oldu.

Survivor'da gönüllüler takımında da Exxen sıralaması paylaşıldı. 21. haftaya girilirken, gönüllüler takımında Exxen sıralamasında Poyraz birinci, Reşat da ikinci oldu.

1 Haziran 2021 Salı günü yayınlanan son bölümde SMS oylamalarına göre en düşük oyu alan Sena, yarışmaya veda etmişti.

Sena'dan sonra Cemal Hünal, yaşadığı problemin ardından yarışmaya devam edememişti. Survivor'da sonraki hafta da Sancakay Ilım, Survivor 2021'e veda eden isim olmuştu. Öte yandan Meryem de yaşadığı diz sakatlığından dolayı geçtiğimiz hafta diskalifiye olmuştu...

EXXEN SURVİVOR SMS SIRALAMASI BELLİ OLDU MU?

İşte www.exxen.com.tr'de yayınlanan ve 21. haftanın SMS sıralaması:

1) Ayşe
2) Dora
3) Reşat
4) Aleyna Çalışkan
5) Aleyna
6) Steven
7) Hanzade
8) Yunus Emre
9) Berkay
10) Öykü Uysal

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI EXXEN SIRALAMASI

gonul.jpg

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI EXXEN SIRALAMASI

nlu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN