İzleyicisinin teklifini kabul YouTuber sevgilisinin ölümüne neden oldu

İzleyicisinin para teklifini kabul eden Rus YouTuber, hamile kız arkadaşını sıfırın altındaki soğukta balkonda iç çamaşırlarıyla bıraktı. Hipotermi geçiren genç kadın, hayatını kaybetti. Rus polisi, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Rusya'da akıl almaz bir olay yaşandı. Stas Reeflay isimli bir Rus YouTubera izleyicisi para teklif etti. Karşılığında ise hamile kız arkadaşını soğukta bekletmesini istedi. Bin dolar için iç çamaşırıyla sıfırın altındaki soğukta bekletilen 28 yaşındaki Valentina Grigoryeva'nın hipotermi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, sağlık görevlilerini aradıktan sonra da yayın yapmaya devam eden Stas Reeflay'in "Ölen kişiye karşı olası hukuka aykırı eylemleri olup olmadığı kontrol edilecek" ifadeleri kullanıldı. 
 

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Maliye, Youtuber’lardan sonra yazılımcıların peşine düştü
Kupa finalinde sahaya atlayan Youtuber'a hapis cezası
Şaka amaçlı soygun videosu çeken YouTuber öldürüldü

Karar Tv Haberleri