Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, babası kim?

Mahmut Tuncer'in kızı olarak tanınan Gizem Tuncer, babasının izinden giderek şarkıcılık mesleğini icra ediyor. Peki, Gizem Tuncer'in sevgilisi kim, boyu kaç, kaç kilo verdi? İşte, merak edilen özellikleriyle Gizem Tuncer biyografisi...

Gizem Tuncer, kısa zamanda verdiği kilolar nedeniyle sosyal medyada çok konuşuldu, ana haber bültenlerine bile konu oldu. İki buçuk ay gibi oldukça kısa bir zaman diliminde yaklaşık 40 kilo veren Gizem Tuncer, nasıl 'sağlıklı ve hızlı' kilo verdiği hakkında konuştuğu bir röportajında şunları söyledi: "Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği olmak üzere her öğünde sadece 5 yumurta yiyip bolca spor yaparak son bir ayda 10 kilo verdim."

GİZEM TUNCER'İN HAYATI VE KARİYERİ

Gizem Tuncer, 1992 yılında Muğla'nın Bodrum ilçesinde dünyaya geldi.

Aslen Şanlıurfalı olan Gizem Tuncer'in; babası Mahmut Tuncer, annesi ise Işıl Tuncer'dir.

Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri alan ünlü şarkıcı, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü kazanarak tamamladı. Lise eğitimi sırasında Erol Sayan'dan nota, usul ve nazariyat dersleri de alan Tuncer, aynı zamanda Erol Sayan'ın son öğrencisi oldu.

Üniversitede Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü'nü kazanan Gizem Tuncer, Alaeddin Yavaşca ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin saygın isimleri ile birlikte çalışma şansı yakaladı.

İlk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer'le yaşayan Gizem, 6 sene boyunca Mahmut Tuncer'e sahnede eşlik etti.

Aşk Uykusu EP'si ile müzik dünyasına giriş yapan Tuncer, Tabu isimli şarkısıyla da beğeni kazandı.

GİZEM TUNCER'İN ÖZEL HAYATI

1992 tarihinde doğan Gizem Tuncer, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşında ve bekar.

Boyu 1.68 olan yetenekli şarkıcı, 50 kilo.

Zaman zaman magazin gündeminde, tartışmalı sözleriyle yer alan Gizem Tuncer, son olarak ilişkiler hakkında konuştuğu bir röportajında şunları söyledi: "Öyle birine aşık olacağımı sanmıyorum. Rezalet bir şey o ya! Parasız adam gereksiz adamdır yani. Ben kimseye bakmam, kimse de bana bakmasın. Herkes kendine baksın. Birlikte yaşanıyorsa mesela, ortak harcansın... İlle çok yüksek seviyeden bahsetmiyorum. Herkes, her şeyi kendi bütçesine göre yapar ama hiç olmayınca da olmaz yani. Besle besle nereye kadar!"

Sosyal paylaşım platformu Instagram'da @gizem kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Gizem Tuncer'in şarkılarının ve kliplerinin paylaşıldığı YouTube kanalı ise 'Gizem' adında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Latif Doğan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, çocukları var mı, evli mi, eşi kim?
Leyla Feray kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi, annesi kim?
Gökhan Güney kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, çocuğu var mı?

Karar Biyografi Haberleri