Leyla Feray kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi, annesi kim?

Leyla Feray kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi, annesi kim?

Leyla Feray, Camdaki Kız dizisinde Pera karakteriyle ekranlara döndü. Leyla Feray'ın kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor. Leyla Feray Lal Dedeoğlu'nun kızı mı? Leyla Feray, Serhat Teoman evlendi mi? İşte, Leyla Feray biyografisi...

Leyla Feray, Kanal D ekranlarında her perşembe ekranlara gelen 'Camdaki Kız' isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Leyla Feray, Camdaki Kız dizisinde Pera adındaki ressam karaktere hayat veriyor. Yetenekli oyuncu, daha önce de sevilen televizyon dizisi, Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de Ayşe Sultan karakterini canlandırdı. Oyunculuk mesleğinin yanı sıra dansa ve çizime de ilgili olan Leyla Feray, çocukluğunda keşfettiği yeteneği sayesinde, lisans eğitimini medya ve görsel sanatlar bölümünde tamamladı.

LEYLA FERAY'IN HAYATI VE KARİYERİ

Leyla Feray 8 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da, Lal Dedeoğlu ile Cem Feray'ın kızı olarak dünyaya geldi.

Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nden mezun olmasının ardından 2013 yılında 'Ben Onu Çok Sevdim' dizisiyle profesyonel kariyerine ilk adımını attı.

'Paşa Gönlüm' (2014), 'Üç Arkadaş' (2014), 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem'(2016), 'Uyanış Büyük Selçuklu' (2020) dizilerinde yer alan Leyla Feray, 2017 yılında vizyona giren 'Kardeşim Benim-2' filminde 'Leyla' karakterini canlandırdı.

2018 yılında bağımsız kısa film olan 'Aries'te rol aldı. 2020 yılında dijital platformda yayınlanan mini belgesel drama dizisi 'Rise of Empires: Ottoman'da 'Huma Hatun' karakterini oynadı.

Leyla Feray, 2021'de ATV ekranlarında yayınlanan 'İkimizin Sırrı' dizisinde 'Neva' karakterini canlandırdı.

Başarılı oyuncunun son projesi ise 'Camdaki Kız' dizisi oldu.

1-002.jpg

LEYLA FERAY'IN ÖZEL YAŞAMI

1993 tarihinde doğan Leyla Feray, 2022 yılı itibarıyla 29 yaşında ve boğa burcu.

Feray, kendisi gibi oyuncu Serhat Teoman ile yaklaşık altı seneden beri birliktedir.

Sosyal paylaşım platformu Instagram'da @leylaferay kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Hatun isminde bir köpeği olan Leyla Feray, verdiği bir röportajda ona olan sevgisinden bahsederken şunları anlatıyor: "Hatun, Kurtköy otobanında bulunmuş, önce başka bir aileye gidiyor, o aile ona bakamıyor. Ne geldiyse başına hala hiçbir mutfağa girmez mesela, yemeklerini gömer hep toprağa, hala travmaları var. O kadar şefkatle bakıyor olmama rağmen düzelmedi. Üniversitede bitirme projelerimden biri bir çocuk kitabı yapmaktı. Ben de adı Dostum olan bir kitap yaptım. Çizimlerini de ben yaptım, konusu da karne hediyesi olarak alınıp sonra sokağa bırakılan köpeklerdi."

leyla.jpg

LEYLA FERAY FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2013 - Ben Onu Çok Sevdim

2014 - Paşa Gönlüm, Üç Arkadaş

2016-2017 - Muhteşem Yüzyıl Kösem

2017 - Kardeşim Benim 2

2018 - Aries

2020-2021 - Uyanış: Büyük Selçuklu

2020 - Rise of Empires: Ottoman

2021 - İkimizin Sırrı

2022 - Camdaki Kız

4-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN