Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim?

Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim?

Gülcan Arslan, rol aldığı dizi ve filmlerle sergilediği oyunculuk yeteneğinin yanı sıra özel yaşamıyla da konuşuluyor. Soğuktan sıkıldığı için Dubai'ye tatile gittiği söylenen Gülcan Arslan, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla beğeni topluyor.

Son projesi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde canlandırdığı 'Despina' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Gülcan Arslan, oyunculuk kariyerine ilk adımını, birçok ünlü oyuncu gibi, reklam filmlerinde rol alarak attı. Ablasının yönlendirmesi sayesinde oyunculuk mesleğini tercih eden Arslan, bir dergiye verdiği röportajda şunları anlatıyor: "Ablam, mesleğe ilk adımı atmam için doğru eğitimi almamda çok önemli bir rol oynadı. Sanırım benden çok onun hayaliydi oyuncu olmam. İşin büyüsü de kısa sürede beni içine çekti."

GÜLCAN ARSLAN'IN HAYATI VE KARİYERİ

1 Mayıs 1986 tarihinde Sakarya'nın Karasu ilçesinde dünyaya gelen Gülcan Arslan, üç çocuklu bir ailenin en küçüğüdür.

Liseden mezun olana kadar Sakarya'da yaşayan yetenekli oyuncu, küçük şehirde büyümenin avantajları hakkında şunları söylüyor: "Büyük şehrin yalnızlığında yetişmiş bir çocuk olmadığım için şanslıyım. Hem deniz kenarında hem de doğanın içinde olmak şimdi bile aklıma geldikçe beni mutlu ediyor. Sakarya’da metropol hayatının getirdiği korkutucu düzenden uzakta, insanlara güven duyarak büyüdüm. O nedenle kimseye endişe dolu ya da panik halde yaklaşmıyorum. Sanırım karakterimdeki etkilerinden biri bu." Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Gülcan Arslan, sözlerine şöyle devam ediyor: "Okulum İstanbul'daydı, yolculuğum öyle başladı. Zamanla İstanbul sizi kendine aşık ediyor, ondan vazgeçemiyorsunuz. Ben anı yaşamayı seviyorum, hedefler koyup her birine ulaşmak için planlar yaparak hayatıma yön vermiyorum."

Gençlik yıllarında oyuncu olma planı olmayan Gülcan Arslan, Almanya'da yaşayan ablasının teşvikiyle oyuncu olmaya karar verdi. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro oyunculuğu eğitimi aldı.

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında 'Sardunya Sokak' adlı dizide 'Canan' karakterini oynayarak yaşadı.

2008 yılında 'Hepimiz Birimiz İçin', 'Sınıf', 'Gurbet Kuşları', 2009 yılında 'Kafkas', 'Kahramanlar', 2011 yılında 'Her Şeye Rağmen', 'Bir Çocuk Sevdim', 2013 yılında 'Arka Sokaklar'ın 8. sezonu, 2014 yılında 'Günahkar', 2015 yılında 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem', 2017 yılında 'Ölene Kadar', 2019 yılında 'Zengin ve Yoksul', 2021 yılında 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizilerinde oynadı.

Gülcan Arslan son olarak, Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını konu alan 'Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde rol aldı.

1-006.jpg

GÜLCAN ARSLAN'IN ÖZEL YAŞAMI

1986 tarihinde doğan Gülcan Arslan, 2022 yılı itibarıyla 36 yaşında ve boğa burcu.

Gülcan Arslan 1.72 metre boyunda ve 57 kilo.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gulcanarslann kullanıcı adıyla yer almaktadır.

GÜLCAN ARSLAN DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2007 - Sardunya Sokak (Canan)

2008 - Hepimiz Birimiz İçin (Mine Pekmezci)

2008 - Sınıf (Zehra)

2008 - Gurbet Kuşları

2009 - Kafkas

2009 - Kahramanlar (Figen)

2011 - Her Şeye Rağmen (Leyla Açıkalın)

2011 - Bir Çocuk Sevdim (Mine)

2011 - Entelköy Efeköy'e Karşı

2013 - Arka Sokaklar (Leyla Candaş)

2014 - Günahkar (Saliha Tezhanlı)

2015-2016 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Fahriye Sultan)

2017 - Ölene Kadar (Beril Karalı)

2019 - Zengin ve Yoksul (Nihal Taştan)

2021 - Doğduğun Ev Kaderindir (Nesrin / Gülbin Göksu)

2021 - Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı (Despina)

2-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN