Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim, boşandı mı, sevgilisi kim?

Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim, boşandı mı, sevgilisi kim?

Yıldız Asyalı, bir dönemin çok sevilen gençlik dizisi oyuncuları arasında yer aldı. Yıldız Asyalı'nın oynadığı diziler ve filmlerin yanı sıra özel yaşamı, evlilikleri de merak ediliyor. İşte, Yıldız Asyalı biyografisi...

Yıldız Asyalı, kariyerine Kanal D Çocuk Kulübü'nde sunuculuk yaparak başladı. 'Eyvah Babam' adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Dizide, Yıldız Asyalı'nın babası rolünde, Sedat karakteriyle Haluk Bilginer bulundu. Asyalı, bu dizinin ardından devam niteliğindeki Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde de rol aldı. Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı 'Rüya' karakteriyle ise kariyerini üst basamağa taşıdı. Ünlü isim, dizi ve sinema oyunculuğunun yanında tiyatro sanatçılığı yapmakta ve keman çalıp şarkı söylemektedir.

YILDIZ ASYALI'NIN HAYATI

Yıldız Asyalı, 17 Eylül 1980 tarihinde dünyaya geldi.

Yıldız Asyalı'nın müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başladı. Bu sebeple henüz çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı ve beş yaşında piyano çalmayı öğrendi.

Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda görev aldı.

Asyalı, 12 yaşında Nabucco Operası'nda 'Kral Ve Ben' müzikalinde yer aldı ve 13 yaşındayken Sarah Brightman ile İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen konserde aynı sahneyi paylaştı.

Yıldız Asyalı, 15 yaşından itibaren birçok dizi ve filmde oyunculuk yaptı.

1-003.jpg

YILDIZ ASYALI'NIN TELEVİZYON VE MÜZİK KARİYERİ

Yıldız Asyalı Kanal D Çocuk Kulübü'nde sunuculuk yaparak başladığı televizyon kariyerine, Haluk Bilginer'le birlikte yaptığı dönemin sevilen dizilerinden Eyvah Babam'la devam etti.

Oyunculuk yeteneğini ilk olarak bu dizide gösteren Asyalı, dizide anne ve babası boşanmış bir genç kızın, otoriter babasıyla yaşadığı birtakım olayları konu almıştır.

Sevilen bu dizinin ardından bir süre televizyona ara veren Asyalı, dizinin devamı niteliğindeki Eyvah Kızım Büyüdü ile ekranlara döndü.

Bir sezon süren bu dizinin ardından Kanal D'de başlayıp uzun bir süre Show TV'de yayına devam eden Hayat Bilgisi adlı dizide üç sezon boyunca Rüya karakteriyle yer aldı.

Dizide, Perran Kutman'ın hayat verdiği idealist öğretmen Afet Güçverir'in komşusunun kızı ve aynı zamanda kardeşinin sevgilisi olan Rüya rolündeki performansıyla dikkat çekti.

Ayrıca Adab-ı Muaşeret adlı Sinema filminde Tarık Ündüz ile başrolde oynadı.

2010 yılında Evcilik Oyunu adlı televizyon programında yarışmacı olarak yer aldı.

Yıldız Asyalı ayrıca, Kanal D Çocuk Kulübü programıyla birlikte Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü, Yasak Elma, El Gibi ve Limon Ağacı gibi dizilerin jenerik müziğini besteledi ve yorumladı.

Sanatçı, Grup MP3 adındaki müzik grubunun da üyesiydi.

Asyalı'nın 'Alaçatı' ve 'Benim Hikayem' adlı şarkıları da dijital içerik platformu YouTube'da yayında.

1-1.jpg

YILDIZ ASYALI'NIN ÖZEL YAŞAMI

1980 tarihinde doğan Yıldız Asyalı, 2022 yılı itibarıyla 42 yaşında ve terazi burcu.

Yetenekli isim, aslen Adanalıdır.

2015 yılında iş insanı Emre Vatansever ile nikah masasına oturan Yıldız Asyalı'nın 'Ayşe Mira' isminde bir kızı var.

Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever, 2017 yılında boşandı.

Asyalı, 30 Haziran 2020 tarihinde yönetmen Kerem Saka ile evlendi.

Çiftin evliliği kısa sürdü. Yıldız Asyalı, Kerem Saka ile evliliklerinin bitme nedeni hakkında konuştuğu bir televizyon programında şunları söyledi: "Havyan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem'in bana verdiği 1000 lirayla nakliye ücretini ödeyerek köpeğime kavuştum. Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı. Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık."

Oyuncu Arda Kural ile Yıldız Asyalı birlikteliği de magazin gündemini dönem dönem yeniden meşgul eden konulardan.

Yıldız Asyalı, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @yildiz_asyali_live kullanıcı adıyla yer almaktadır.

kizi.jpg
Yıldız Asyalı ile kızı Ayşe Mira

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN