Paşhan Yılmazel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, son hali nasıl?

Paşhan Yılmazel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, son hali nasıl?

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı 'Ortega Sedat' rolüyle hafızalarda yer edinen Paşhan Yılmazel'in şimdilerde neler yaptığı merak ediliyor. Paşhan Yılmazel'in sevgilisi kim, çocuğu var mı? İşte, Paşhan Yılmazel biyografisi...

Paşhan Yılmazel, bir dönemin popüler genç oyuncuları arasındaydı. Verdiği bir röportajda 'çapkın, hovarda' sanılmaktan hoşlanmadığını belirterek şunları anlattı: "İyi bir sevgili olmadığımı düşünüyorum. İstiyorum ama olmuyor. Psikopat bir kıskançlığım yok, herkesin olduğu kadar kıskancım; ama şöyle bir gerçek var: Sevgilim olduğunda kendimi kapatıyorum, daha merkezci yaşıyorum. Öyle bir Paşhan'ı da sevmiyorum."

PAŞHAN YILMAZEL'İN HAYATI VE KARİYERİ

Paşhan Serkan Yılmazel, 31 Mart 1982 tarihinde Almanya'nın başkenti Berlin'de dünyaya geldi.

3 yaşındayken ailesi İstanbul'a yerleşti.

Liseyi İhsan Mermerci Lisesinde okuyan Paşhan Yılmazel, Haliç Üniversitesi'nden mezun oldu. Ayrıca Akademi İstanbul'da Radyo ve Televizyon Bölümü'nde eğitim aldı.

İlk olarak Küçük Besleme, Dadı ve Sultan gibi dizilerde rol alan Paşhan Yılmazel, 2003-2006 yılları arasında Gani Müjde'nin yazıp, yönettiği Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Kerem Kupacı, Serhan Arslan, Ümit Erdim, İpek Erdem, Gökçe Bahadır, Ulvi Alacakaptan ve Belma Canciğer'in de oynadığı Hayat Bilgisi adlı dizide Ortega Sedat rolüyle ünlendi.

2009 yılında Ogün Kaptanoğlu, Damla Debre, Kerem Fırtına, Öykü Akay, Almeda Abazi, Gökhan Çelebi ve Melahat Abbasova ile rol aldığı, Konak adlı korku ve gerilim türü filmde Taylan rolünü oynadı.

Çılgın Dersane Kampta ve Çılgın Dersane 3 filmlerinde Mojo rolünü oynayan Paşhan Yılmazel, 2014 yılında Çılgın Dersane Üniversitede adlı filmin senaryosunu yazarak yine aynı rolde oyunculuk da yaptı.

2015 yılında Cemal rolünü oynadığı, Tutar mı Tutar adlı dizide Cahit Gök, Ceyda Ateş ve Su Kutlu ile birlikte rol aldı.

1-009.jpg

PAŞHAN YILMAZEL'İN ÖZEL YAŞAMI

1982 yılında doğan Paşhan Yılmazel, 2022 yılı itibarıyla 40 yaşında ve koç burcu.

Yılmazel, kendisi gibi oyuncu olan Merve Sevi ile sevgiliydi.

Kıskançlık krizlerini sebep gösteren çift, bir süre sonra yollarını ayırdı.

Doktorlar dizisinde tanıştıkları sanılan Merve Sevi ve Paşhan Yılmazel'in aslında birbirlerinin ilk aşkları olduğu, Yılmazel'in verdiği bir röportajda ortaya çıktı. Oyuncu, ilişkilerinin tarihçesini "Biz tanıştığımızda Merve daha 17 yaşındaydı. Merve'nin ilk sevgilisi de benim, bunu kimse bilmez. Bizim ilişkimiz bundan dört yıl öncesine dayanıyor" sözleriyle açıklamıştı.

PAŞHAN YILMAZEL'İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2015 Tutar mı Tutar - Cemal

2014 Çılgın Dersane Üniversitede - Mojo

2013 Çılgın Dersane 3 - Mojo

2012 Huzur Sokağı - Selim

2011 Artı 18 - Serkan

2009 Altın Kızlar

2009 Adanalı - Doktor Gürcan

2009 Rina - Ömür

2009 Konak - Taylan

2008 Avanak Kuzenle - Neco

2008 Hayat Güzeldir - Mehmet Bahtiyar

2008 Doktorlar - Dr. Ahmet Durmaz

2007 Şölen - Murat

2007 Gemilerde Talim Var

2007 Çılgın Dersane Kampta - Mojo

2006 Deli Dolu - Metin

2003-2006 Hayat Bilgisi - Ortega Sedat

2002 Çekirdek Aile

2001 Sultan - Cengiz

2001 Güz Gülleri

2000 Dadı - Orhan

1999 Küçük Besleme - Murat

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN