Gökçe Bahadır kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte hayatı

Gökçe Bahadır kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte hayatı

Ekranlara adımını sunuculuk ile atan Gökçe Bahadır Best TV'de VJ'lik yaparak televizyon dünyasına 'merhaba' demiştir. Sunuculuğa, Show TV'de yayınlanan 'Sinyal' programıyla devam eden Bahadır, 2001 senesinde 'Tatlı Hayat' dizisiyle başladığı oyunculuk mesleği ile kariyerine devam etmektedir. Hayranlarının başarılı oyuncunun biyografisine dair merakı ise oldukça yüksek. İşte, detaylarıyla Gökçe Bahadır hayat hikayesi...

Magazinden uzak kalmayı tercih eden Gökçe Bahadır, basına verdiği bir röportajda, her yeni yaşın bizden bir şeyler götürüp aynı zamanda bize bir şeyler getirdiğini düşündüğünü söyledi. Yetenekli oyuncu, "Galiba 30’ların 20’lerden farkı şu; 20’lerde hep oralarda kalacaksın, zaman ilerlemeyecekmiş gibi yaşıyorsun, ama 30’lara geldiğinde zamanın çok hızlı geçtiğini ve hiçbir anı kaçırmaman gerektiğini fark ediyorsun" diyerek yaş almanın getirdiği olgunluk hakkında konuştu.

GÖKÇE BAHADIR'IN HAYAT HİKAYESİ

İstanbul'da 9 Kasım 1981 tarihinde doğan Gökçe Bahadır, Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldı. Akademi'de okuduğu öğrencilik sürecinde Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Akademiden mezun olduktan sonra profesyonel olarak sunuculuk ve oyunculuk hayatına başladı.

Gökçe Bahadır'ın hobileri arasında dans etmek, şarkı söylemek, kitap okumak, film seyretmek, müzik dinlemek bulunuyor. Müziğe olan ilgisi sevenleri tarafından bilinen oyuncu, “Müziğe olan ilgimin altında yatan, aslında hep müzikale olan hayranlığımdı. Sahnede şarkı söylerken, bunu bir gün müzikalde oynayacağımı hayal ederek yaptım” diyerek bu ilgisinin bir tutku olduğunu belirtiyor.

GÖKÇE BAHADIR'IN KARİYERİ

Gökçe Bahadır, program sunuculuğuyla başladığı kariyerini oyunculukla taçlandırdı. Şöhretini Yaprak Dökümü dizisiyle zirveye çıkaran ünlü oyuncu, pek çok film ve dizide rol almıştır.

2001 yılında 'Tatlı Hayat', 2002 yılında 'Beşik Kertmesi', 2003 yılında 'Mühürlü Güller' gibi dönemin başarılı dizilerinde bölümlük roller ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2003-2005 yılları arasında 'Hayat Bilgisi' isimli dizide 'Törpü' karakterine hayat vererek geniş kitlelerce tanındı.

Bu yapımlarda çalışmasının ardından 'JoJo' isimli çocuk programını sunan Gökçe Bahadır, dönemin reyting rekortmeni 'Yaprak Dökümü' isimli dizide canlandırdığı 'Leyla' karakteri ile en dikkat çeken oyunculardan biri olarak büyük bir beğeni topladı. 'Kayıp Şehir', 'Aramızda Kalsın', 'Hatırla Gönül' 'Ufak Tefek Cinayetler', 'Adı Efsane' ve 'Evlilik Hakkında Her Şey' isimli dizilerde de başarılı roller ile yer aldı.

Bir çorap markasının reklam filminde 2010 senesinde oynayan Gökçe Bahadır, reklamların yanı sıra tiyatro oyunları ile de sevenleriyle buluşmaktadır.

Bahadır, 2011 yılında Çağan Irmak’ın sevilen filmi 'Dedemin İnsanları’nda 'Nurdan' karakterini canlandırdı. 2015'te 'Bana Masal Anlatma' filminde rol alan oyuncu 2017'de yönetmenliğini Nisan Akman'ın üstlendiği 'Aşk Uykusu' adlı filmde başrolü Alican Yücesoy, Hande Subaşı ve Cansel Elçin ile paylaştı.

2015 yılının ekim ayında yayınlanmaya başlayan 'Hatırla Gönül' adlı dizide Engin Öztürk, Onur Saylak ve Selen Öztürk birlikte rol aldı. 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde 'Oya' karakterini canlandırdı.

Şimdilerde, Fox TV'de yayınlanan 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde 'Azra' karakteri ile rol alan oyuncu, internet platformlarından olan 'Netflix'te 'Kulüp' adlı yapımda oynamaktadır.

GÖKÇE BAHADIR'IN ÖZEL YAŞAMI

Otokontrollü bir yaşam biçimi benimsediği söylenen Gökçe Bahadır'ın özel hayatı da bir hayli merak konusu.

1981 doğumlu olan başarılı aktris, 2021 senesi itibarıyla 40 yaşında ve bekardır.

Gökçe Bahadır, oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı. Bu kısa evlilik yalnızca 7 ay sürdü.

Gökçe Bahadır'ın Beşiktaş taraftarı olduğu biliniyor.

1.70 boyunda ve 55 kilo ve akrep burcudur.

GÖKÇE BAHADIR DİZİLERİ FİLMLERİ

* 2021 – Kulüp (Matilda Aseo) (Netflix Dizisi)

* 2021 – Evlilik Hakkında Her Şey (Azra) (TV Dizisi)

* 2017-2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Oya)(TV Dizisi)

* 2017 – Adı Efsane (Bahar) (TV Dizisi)

* 2017 – Aşk Uykusu (Yonca) (Sinema filmi)

* 2015 – Hatırla Gönül (Gönül) (TV Dizisi)

* 2014 – Bana Masal Anlatma (Neriman) (Sinema filmi)

* 2013 – Aramızda Kalsın (Yadigar Yıldız) (TV Dizisi)

* 2012 – Kayıp Şehir (Aysel) (TV Dizisi)

* 2011 – Dedemin İnsanları (Sinema filmi)

* 2011 – Sensiz Olmaz (Begüm) (TV Dizisi)

* 2006-2010 – Yaprak Dökümü (Leyla) (TV Dizisi)

* 2009 – Hırçın Kız Kadife (Kadife) (Sinema filmi)

* 2004 – Yol Palas Cinayeti (Sinema Filmi)

* 2004 – Hayat Bilgisi (Törpü Yeliz) (TV Dizisi)

* 2003 – Mühürlü Güller (TV Dizisi)

* 2002 – Beşik Kertmesi (TV Dizisi)

* 2001 – Tatlı Hayat (TV Dizisi)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN