Serhat Teoman kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim, boyu kilosu kaç?

Serhat Teoman kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim, boyu kilosu kaç?

Yer aldığı projelerde sergilediği başarılı performansıyla ekranların sevilen isimlerinden olan Serhat Teoman'ın özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Hayranları, Serhat Teoman'ın bilinmeyen yönlerini, yaşamına dair detayları merak ediyor. İşte, Serhat Teoman biyografisi...

Serhat Teoman, Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Oğlum' dizisinde hayat verdiği 'Sedat' karakteriyle yeniden seyirci karşısında. Başarılı oyuncu, mesleğe başlama hikayesinden bahsettiği bir röportajında şunları anlatıyor: "Oyuncu olacağım diye büyüyen çocuklardan değilim. Ben çocukluğumu çocuk gibi yaşadım. Her çocuk gibiydim... Liseden sonra değişti durum. Bir tesadüf sonucu başladığım tiyatro oyunu ile Türkiye'yi dolaştım ve sonrasında bu işin eğitimini aldım. Yetenek tabii ki önemli ama eğitimle de bazı şeyleri daha kısa sürede öğrenebiliyorsunuz ve daha hızlı yol alıyorsunuz. 'Doğuştan bir yeteneğim vardı' diyemem; çünkü ailemde, akrabalarımda bu işle ilgilenen kimse yok. Genlerimden gelen bir durum değil benimkisi..."

SERHAT TEOMAN'IN HAYATI VE KARİYERİ

Serhat Teoman, 4 Haziran 1984 tarihinde babasının astsubay olması ve görevi nedeniyle Diyarbakır'da dünyaya geldi.

Aslen İzmirli olan Teoman'ın iki ablası vardır.

Lise eğitimini Buca Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü'nde alan Serhat Teoman, lisans eğitimini ise İzmir'de 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları'nda tamamladı.

Ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde yüksek lisans yaptı.

Üniversitede okurken yönetmen Sadullah Çelen'in çektiği Kurşun Yarası adlı dizideki küçük bir rol ile dizi hayatına başlayan Serhat Teoman, 2006'da Yalancı Yarim isimli dizide rol aldı.

2012 senesinde Kuzey Güney isimli dizide canlandırdığı Burak Çatallı karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra Bugünün Saraylısı isimli dizide rol aldı. Savaş Ataman rolüyle yer aldığı dizide Selçuk Yöntem, Cansu Tosun ve Metin Coşkun gibi oyuncularla birlikte başrolü paylaştı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinde Cemal karakterine hayat veren Serhat Teoman, hem bu dizide hem de Kuzey Güney dizisinde birlikte rol aldığı Buğra Gülsoy ile yakın arkadaş oldu.

Yetenekli oyuncu, şimdilerde Show TV'de yayınlanan 'Oğlum' dizisinde Sedat komiser rolünü canlandırıyor. Oğlum dizisindeki Sedat komiser, merak edilen ve ilgi gören bir karakter. Sedat bir kız çocuğu babası ve eşinden boşanmış bir polistir. Eşinden ayrılmasıyla babalık yükü daha fazla artar ve nasıl davranması gerektiğini öğreneceği bir sürece girer. Karşı karşıya kaldığı yeni bir davanın pedagogu Demet'e ilgi duymaktadır. Dava bir taraftan ikiliyi yakınlaştırırken diğer taraftan da olaya yaklaşımları itibariyle fikir ayrılıklarına sürükler. Serhat Teoman, bu rol ile sevenlerinin olumlu yorumlarıyla karşılaşıyor.

1-001.jpg

SERHAT TEOMAN'IN ÖZEL YAŞAMI

1984 tarihinde doğan Serhat Teoman, 2022 yılı itibarıyla 38 yaşında ve ikizler burcu.

Ünlü oyuncu, 1.82 metre boyunda, 78 kilo.

Beşiktaş taraftarı olduğu düşünülen Serhat Teoman, aslında Galatasaraylı; ancak Çarşı Grubu hayranı.

Teoman, bir süredir meslektaşı Leyla Feray ile beraber.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @serhatteoman kullanıcı adıyla bulunurken, Twitter'da ise @SerhatTeoman olarak yer alıyor.

2.jpg
Serhat Teoman ile Leyla Feray

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN