Tuğba Coşkun kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, Fikret Orman ile evlendi mi?

Tuğba Coşkun kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, Fikret Orman ile evlendi mi?

Tuğba Coşkun, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yaşadığı birliktelik nedeniyle magazin gündeminde yer tutuyor. Peki, Tuğba Coşkun'un mesleği ne, ablası hangi ünlü? İşte, Tuğba Coşkun biyografisi...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski eşi, şöhret isimlerin beslenme uzmanı ve yaşam koçu Şeyda Coşkun'un kardeşi olan Tuğba Coşkun, son günlerde yeniden konuşulan isimler arasında. Hacettepe Üniversitesi mezunu olan Tuğba Coşkun, üniversiteyi bitirdikten hemen sonra çalışma hayatına başladı. Coşkun, verdiği bir röportajda şunları anlatıyor: "Üniversiteyi bitirdikten sonra İstanbul'a gelmiştim ve burada bir işe girdim. Zaten İtalya'da master yapmayı düşünüyordum, İtalyancam var diye. Burada ithalatçı bir firmada çalışmaya başladım. İtalya'dan ve İngiltere'den dekorasyon boyaları ithal ediyordu. Böylece ithalat, pazarlama sektörüne girdim. Çok da keyif aldım."

TUĞBA COŞKUN'UN HAYATI VE KARİYERİ

Tuğba Coşkun, 1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Hacettepe Üniversitesi Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi bölümünden mezun olan Coşkun, yüksek lisansını ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sanat Tarihi alanında gerçekleştirdi. Coşkun daha sonra, aynı alanda doktora eğitimine başladı.

Tuğba Coşkun kariyeri hakkında şöyle konuşuyor: "Türkiye'nin büyük projelerinde çalışan mimarlarla çalışma imkanı buldum. Kempinsky Residance Astroria adında, Türkiye'nin en büyük ve ilk rezidans projesinde, projenin başından sonuna kadar çalıştım. İkinci projeye geçtiğimiz zaman ise 7.5 aylık hamileydim. Karnım burnumda inşaata çıktığımı bile hatırlıyorum. Evlenince bırakmadım. Ali Sadi doğduktan sonra da yoğun bir iş yapamadım. İlk sene hiç çalışmadım, Sedef Çalarkan çok yakın arkadaşım, onunla bir marka kurduk. Daha doğrusu Sedef'in markasını desteklemek için bir takım girişimlerde bulunduk. Türkiye'de tasarımcıların, büyük kurumlar tarafından desteklenmesi gerekiyor. Ardından da anne ve çocuk programı yaptım. Televizyon çok da olmak istediğim bir alan değildi; ama sevdim. Haftada iki gün çalışıyordum. Çünkü doğum sonrası süreçte bebeğimle beraber olmak istedim. Çalışmamam keyfi değil, çocuğumu kendim yetiştirme isteğindendi. Yoksa üretmek ve çalışmak benim için çok önemli. Üniversitedeyken bile yaz aylarında muhabirlik yapıyordum."

3-001.jpg
Tuğba Coşkun, eski eşi Mehmet Ali Erbil ve çocukları Ali Sadi Erbil

TUĞBA COŞKUN'UN ÖZEL YAŞAMI

1979 tarihinde doğan Tuğba Coşkun, 2022 yılı itibarıyla 43 yaşında ve yay burcu.

Tuğba Coşkun, ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun'un kız kardeşi ve ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in ise eski eşidir. Erbil'den 'Ali Sadi' adında 16 yaşında bir oğlu vardır.

Mehmet Ali Erbil, Tuğba Çoşkun ile yaşadığı beş senelik evliliği, aldatma sonucu bitirdi.

43 yaşındaki Tuğba Coşkun, bir süredir Fikret Orman ile beraber. Mutlu birliktelik sürdüren çift, kameralardan pek de uzak durmuyor.

Tuğba Coşkun, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @tugbana kullanıcı adı ile yer almaktadır.

324.jpg
Tuğba Coşkun ile Fikret Orman

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN