Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında, Mustafa Sandal ile evlendi mi?

Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında, Mustafa Sandal ile evlendi mi?

Melis Sütşurup'un adı, magazin gündeminde en çok konuşulan haberler arasında geçiyor. Mustafa Sandal ile ilişkileri hakkında yorumlar yapılan Melis Sütşurup'un özel hayatı ve kariyeri merak edildi. Melis Sütşurup ne iş yapar, çocuğu var mı? İşte, biyografisi...

Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal çiftinin ilişkileri, evliliğe doğru adım adım ilerliyor. Kısa zaman önce yollarını ayırma kararı alan ikili, bu defa evlilik kararı ile barıştı. Geçtiğimiz gün Mustafa Sandal ile nişanlanan Melis Sütşurup, sosyal medya hesabında nişan törenlerinden karelere yer verdiği paylaşımına şu notu düştü: "O artık benim nişanlım; fakat ömür boyu sevgilim olarak kalacak." Çift, iyi temennilerini iletenlere, ortak imzalı paylaşımla şöyle teşekkür etti: "Aile olmak yolunda güzel niyetlerle attığımız adımda, mutluluğumuzu bizimle paylaşan, arayan, mesaj atan, buradan kutlayan; niyeti, kalbi güzel olan herkese teşekkür ederiz."

MELİS SÜTŞURUP'UN ÖZEL HAYATI VE KARİYERİ

Melis Sütşurup, 1989 yılında dünyaya geldi.

Mustafa Sandal gibi bir evlilik yapan Sütşurup butik sahibi.

2022 yılı itibarıyla 33 yaşında olan Sütşurup, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile dünya evine girmek için bir adım daha attı. Ailelerin tanıştığı ve evlilik planlarının olduğunu söyleyen çift, 19 Şubat 2022 tarihinde aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nişanlandı.

1-002.jpg

Mustafa Sandal gibi bir kez evlilik yapan ve ayrılan Melis Sütşurup'un bir oğlu var.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @melissutsurup kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal 10 gün içinde nikah tarihine karar verecek.

Çocuklarıyla da çok iyi anlaşan ve artık aile kurmaya hazır olan çiftin yaz başında Göcek'te evlenmeyi planladığı öğrenildi.

cift.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN