Leyla Feray'ın 'Camdaki Kız' için tamamladığı tablo sergide

Leyla Feray'ın 'Camdaki Kız' için tamamladığı tablo sergide

Oyuncu Leyla Feray'ın, çocukluğundan bu yana yaşadığı atopik cilt sorunlarını resmettiği ve rol aldığı Camdaki Kız dizisi için tamamladığı tablosu Bepanthol SensiDaily'nin "Ten Tuval-Cildin Yolculuğu" adlı sergisinin ana parçası oldu.

Oyuncu Leyla Feray, gerçek hikâyesiyle Kanal D’nin sevilen dizisi "Camdaki Kız"a dahil oldu. Dizide cilt sorunları yaşayan ressam Pera’yı canlandıran oyuncu, aynı zamanda resim yapma yeteneğini de gözler önüne serdi. Feray’ın dizi için tamamladığı eser, Bepanthol SensiDaily’nin "Ten Tuval-Cildin Yolculuğu" adlı sergisinin ana parçası oldu. Mine Zabcı, Esra Meral, Renk Erbil ve heykeltıraş Nilay Özenbay’ın eserlerinin de yer aldığı sergi, 20 Mart’a kadar Zorlu PSM’de görülebilecek.

Leyla Feray, canlandırdığı karakterle ilgili "Pera karakteriyle atopiyle tanıştığım günlerime, çocukluğuma döndüm. Bu proje bana geldiğinde gözyaşlarımı tutamadım" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN