YouTube'un en çok izlenen videosu Baby Shark'ın filmi yolda

YouTube tarihinin en çok izlenen videosu "Baby Shark" film oluyor. Paramount, filmin 2023 yılında vizyona gireceğini açıkladı.

Yapım şirketi Paramount, YouTube tarihinin en çok izlenen videosu olan "Baby Shark"ın uzun metrajlı bir filminin çekildiğini duyurdu. Kaynaklar, film ile Baby Shark klibinin uyumlu olacağını, filmde yeni ve akılda kalıcı şarkılara yer verileceğini aktardı.

The Verge'ün aktardığına göre, 2023 yılında vizyona girmesi planlanan film, teknik olarak Baby Shark'ın sinema formatına ilk girişi olmayacak. Daha önce bir saat süren "Pinkfong ve Baby Shark's Space Adventure" adlı proje, ABD'deki bazı sinema salonları ile Netflix gibi platformlarda yayınlanmıştı. Ancak çekimleri süren filmin daha kapsamlı bir yapıya sahip olacağı belirtildi. Nickelodeon Animation ve Pinkfong Company tarafından ortaklaşa üretilecek olan Baby Shark filminin neler içereceği konusunda da henüz bir ayrıntı verilmedi.

Orijinal "Baby Shark" videosu, geçen ay 10 milyar izlenme sınırını aşan ilk YouTube videosu oldu. Yeni duyurulan filme ek olarak şimdiden bir TV şovu (Baby Shark's Big Show) da duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kukuli şarkıları YouTube'da zirvede: Ünlü şarkıcıları geride bıraktı

Kültür Sanat Haberleri