Kukuli şarkıları YouTube'da zirvede: Ünlü şarkıcıları geride bıraktı

Kukuli şarkıları YouTube'da zirvede: Ünlü şarkıcıları geride bıraktı

Türkiye'nin ilk dijital çizgi filmi olan ve gördüğü ilgiyle fenomen haline gelen Kukuli'nin şarkıları YouTube Music Türkiye'de Sezen Aksu, Ezhel gibi isimleri geride bırakarak 2021 yılının en çok dinleneni oldu.

Türkiye'nin ilk dijital çizgi filmi Kukuli, şarkılarıyla büyük ilgi görürken 'Turşu', 'Paylaşmak Güzeldir', 'Tebessüm En Güzel' gibi 7'den 70'e sevilen şarkılarıyla YouTube Music Türkiye'de son 12 ayda en çok dinlenenler arasında birinci sırada yer alarak Türkiye'nin yeni starı oldu.

Kukuli şarkılarıyla Ezhel, Sezen Aksu, Müslüm Gürses gibi Türk müziğinin önde gelen isimlerini geride bırakarak birincilik tahtına oturdu.

72 ÜLKEDE, 16 DİLDE YAYINLANIYOR

Hareketli ve sevimli maymun Kukuli’nin en yakın arkadaşları Tinky ve Minky ile maceralarını eğlenceli ve eğitici şarkılar eşliğinde anlatan animasyon dizi Kukuli, 2013 yılında ilk olarak YouTube’da gösterime girdi.

Kukuli’nin YouTube’da 3 milyon abonesi bulunurken aylık izlenme oranı ise 100 milyona ulaşıyor.

İlk dijital çizgi film olma özelliğine sahip Kukuli Dünya çapında da adından söz ettiriyor ve çocukların ve yetişkinlerin sevimli kahramanının hikayeleri 72 ülkede, 16 dilde dijital platformlarda ve televizyon kanallarında yayınlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN