O Ses Türkiye'ye 'İsyan' parçasıyla Ahmet Parlak damga vurdu

O Ses Türkiye yarışmasının dün yayınlanan bölümüne 'İsyan' performansıyla sosyal medyada ünlü olan Ahmet Parlak Damga vurdu. Ahmet Parlak, Ebru Gündeş'le yaptığı düetle izleyiciden tam puan aldı. Ahmet Parlak performansı haberimizde.

Acun Ilıcalı'nın TV8'de hazırlayıp sunduğu, O Ses Türkiye'de dün sürpriz yaşandı. Ilıcalı'nın geçen hafta Halil Sezai'nin "İsyan" parçasını arkadaşlarıyla söylerken videosunu izlettiği Ahmet Parlak dün akşam O Ses Türkiye'de sahne aldı. İsyan'ı seslendiren Ahmet Parlak seyircilerin ısrarı üzerine Ebru Gündeş'le de düet yaptı. 

Bu kez O Ses Türkiye'de 'İsyan' etti

Ahmet Parlak’ın arkadaş ortamında seslendirdiği İsyan şarkısını seyrettiren Gökhan, söyleyiş tarzını çok beğendini söylemiş ve salondaki herkes tarafından alkışlanmıştı. İşte o Ahmet Parlak, O Ses Türkiye son bölümde sahne aldı ve kendine has tarzı ile şarkıyı söylerken herkese İsyan dedirtti.

İzleyiciyi güldürdü

Efkarlı bir şekilde arkadaş ortamında Halil Sezai’nin İsyan parçasını söyleyerken kaydedilen ve O Ses Türkiye’de Gökhan’ın isteği üzerine videosunu yayınlanan Ahmet Parlak, konuk olarak O Ses Türkiye programına katıldı. İzleyici ve jüriyi gülmekten kırıp geçiren Ahmet Parlak, İsyan parçasıyla da alkış aldı. Seyircilerin isteğini kıramayan Acun, şarkıyı bir kere daha söyletti fakat bu sefer Ebru Gündeş de Ahmet Parlak’a katıldı. İşte o anlar:

O Ses Türkiye'de Ahmet Parlak - izle

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ağladı
Hayko Cepkin'e 1000 liralık 'kafa attın' cezası

Hayat Haberleri