Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ağladı

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ağladı

Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülü alan Poyraz Karayel'de Sinan karakterini oynayan Ataberk Mutlu gözyaşlarını tutamadı.

Poyrak Karayel'in Sinan'ı Altın Kelebek'te en iyi oyuncu ödülüne layık görüldü.

Halit Ergenç'in sunuculuğunu üstlendiği Altın Kelebek Ödülleri'nde 32 dalda ödüller sahiplerini buldu. Ödül törenine Ataberk Mutlu'nun ağlaması damga vurdu.

Ataberk Mutlu hem ağladı hem ağlattı

Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünü alan Yeşilçam’ın efsane ismi Göksel Arsoy’un elinden alan Ataberk Mutlu gözyaşlarını tutamadı. Mutlu 'Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ödülümü erkek ve kız çocukları için alıyorum' dedi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN