Rüyada vampir görmenin anlamı ve yorumu | Kıymet bilmeyenlerin varlığına da delalet eder

Rüyada vampir görmek, rüya sahibinin sahip olduğu birtakım özelliklere işaret eder ve aslında bir uyarı niteliğindedir. Pire için yorgan yakan ve çabuk sinirlenen kişiye işaret eden rüyada vampir görmek aynı zamanda rüyayı gören kişinin etrafındaki kadir kıymet bilmeyen kişilerin varlığına da delalet eder.

Rüyada vampir görmek, rüya sahibinin etrafında bulunan ve adeta kan emici özelliklere sahip olan kişilerin varlığı hakkında ipuçları verir. Bununla birlikte, rüyanın görülme şekline göre farklı anlamlar taşımaktadır. Rüyada vampir olmak, vampir tarafından ısırılmak gibi çeşitli şekillerde de görülebilir…

RÜYADA VAMPİR GÖRMEK

Rüyada vampir görmek, rüyayı gören kişinin özellikle mental açıdan çok sakin biri olmadığına ve huzursuz olduğuna delalet eder. Rüya sahibi, her şeye çok çabuk sinirlenen, aşırı gergin ve stresli bununla birlikte çabuk parlayan ve bir bardak suda fırtına koparan biridir. Rüyada vampir gören kişi, henüz yaşı genç olsa bile ve hayatında daha pek şeyle karşılaşmasa bile ne hoşgörüsü ne de tahammülü kalmıştır. Ortalıkta adeta patlamaya hazır bir bomba gibi gezmektedir. 

Rüyada vampir görmek, farklı rüya tabirlerinde ise, rüyayı gören kişinin çevresindeki insanların olumsuz özellikleri bulunduğuna işaret eder. Bu kişiler, rüya sahibine ayak bağı olmaktadır, gözleri hiç doymaz, kadir kıymet bilmez ve verdikçe daha fazlasını isteyen niteliklere sahip kişilerdir. Rüyayı gören kişi isterse ağzıyla kuş tutsun bu kişileri asla memnun edemez ancak kişi zamanını ve enerjisini onları memnun etmeye adamıştır.

RÜYADA VAMPİR TARAFINDAN ISIRILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada vampir tarafından ısırıldığını görmek, rüyayı gören kişinin bir başkasının yaptığı hata nedeniyle bir bedel ödemek zorunda kalacağı anlamını taşır. Yapılan bu hata aile içinde tartışmalara yol açar ancak bunun bedelini rüya sahibi öder.

RÜYADA VAMPİR OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada vampir olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin ailesini üzecek laflar edeceği veya onların kırılmasına neden olacak hareketlerde bulunacağı şeklinde yorumlanır. Ancak rüya sahibinin üzdüğü bu kişiler onun en zor zamanlarında hep yanında olmuş ve desteklemişlerdir.

RÜYADA VAMPİR ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada vampir öldürdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin ailesinin mutlu olacağı hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet eder. Öyle güzel olaylar yaşanır ki hem rüya sahibi hem de ailesi rahat bir nefes alır.

RÜYADA VAMPİR SALDIRISI GÖRMEK

Rüyada vampir saldırısı görmek, rüyayı gören kişinin hayatında büyük önem taşıyan bir sevdiği ile aralarında bir ayrılık yaşanacağı, gözü açılan rüya sahibinin o kişinin art niyetini görerek onu tamamen hayatından çıkaracağı şeklinde yorumlanır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri