Rüyada pislik görmenin tabiri nedir? İyiliği terk edip kötü yollara sapmaya işaret eder

Rüyada pislik görmek, rüya tabircileri tarafından genellikle hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Genellikle rüya sahibinin günaha gireceği, iyiliği terk edip kötü yollara sapacağı şeklinde anlamlara sahiptir. Ancak bazı tabirlerde ise olumlu anlamlar taşır.

Rüyada pislik görmek, görülme şekline göre hem hayırlı hem de hayırsız şekilde yorumlanır. Rüyada pislik bulaşması, pislik kokusu, pislik yıkamak gibi farklı şekillerde görülen rüyada pislik görmek, günaha girmek ya da geçim sıkıntısından kurtulmak gibi çeşitli anlamlar taşır.

RÜYADA PİSLİK GÖRMEK

Rüyada pislik görmek, rüyayı gören kişinin doğru yoldan sapacağına ve uygun olmayan yollara gideceğine delalet eder. Rüyada pislik gören kişi, içinde ve kalbinde olan tüm iyi niyetleri, düşünceleri öldürerek, nefsinin ve şeytanın sözüne uyacak demektir. Bu kötü yollar, başkasının hakkını gasp etmek ve o kişinin mal varlığına el koymak şeklinde olabilir. 


Rüyada pislik görmek, kimi rüya tabircilerine göre ise, olumlu şekilde yorumlanır ve rüya sahibinin kazancının bereketleneceğine işaret eder. Bununla birlikte böyle bir rüya gören kişi, geçim sıkıntısı yaşadığı tüm kötü günleri geride bırakır, yokluktan kıtlıktan kurtulur, geçim sıkıntısı görmez ve yaşamının geri kalan günlerinde bolluk ve bereket içinde zaman geçirir. 

RÜYADA PİSLİK BULAŞTIĞINI GÖRMEK

Rüyada pislik bulaştığını görmek, ister insan pisliği olsun ister hayvan pisliği olsun hayırlı bir şekilde yorumlanır. Rüyada pislik bulaştığını gören kişinin kazancı helal yoldan olur, şansı, kısmeti açılır. Bununla birlikte, rüya sahibi azmi çalışması sayesinde servetini büyütür.

RÜYADA PİSLİK KOKUSU DUYDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada pislik kokusu duyduğunu görmek, çok güzel anlamlara sahiptir. Rüyayı gören kişinin çektiği çilelerin son bulacağına işaret eder. Sıkıntılı ve zor günler geride kalır, tüm hayallerine kavuşur.

2f1b7f5a-028c-40e4-92ac-72373cc0b0da.jpeg

RÜYADA PİSLİK YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada pislik yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin hiç farkında olmadan bir hata işleyeceğine, bundan dolayı da çevresinde ayıplanarak utanacağına delalet eder. Rüya sahibi, bir süre yaptığı hatandan dolayı insan içine çıkamaz ve sıkıntı içinde günler geçirir. 

RÜYADA PİSLİK YIKADIĞINI GÖRMEK

Rüyada pislik yıkadığını görmek, rüyayı gören kişinin gittiği yanlış yollardan döneceğine, yaptığı hataları düzeltme imkânı bulacağına ve yeniden hak yoluna döneceğine delalet eder. Rüyada pislik yıkadığını gören kişi, günahlarından tövbe eder, Allah yolunda hayır işlerinde bulunur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN