Rüyada vurulduğunu görmenin tabiri ve yorumu | Rüyada vurulduğunu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada vurulduğunu görmek, rüya sahibinin elinde olanların değerini anlayacağı olaylar yaşayacağına ve sahip oldukları için Allah’a şükredeceğine delalet eder. Rüyada vurulduğunu görmekle ilgili ayrıntılı rüya tabirleri ve bilmeniz gerekenler karar.com’da…

 

Rüyada vurulduğunu görmek, rüyayı gören kişinin hayatındaki yanlış insanlara güvendiği için sıkıntılı zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanır. Haberimizde görülme şekline göre farklı yorumlara sahip olan rüyada vurulduğunu görmekle ilgili rüya tabirlerini bir araya getirdik. İşte ayrıntılar…

RÜYADA VURULDUĞUNU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada vurulduğunu görmek, rüya sahibinin nankörlük etmemesi ve elindekilerin değerini bilmesi gerektiğine işaret eder. Rüyada vurulduğunu gören kişi, güvendiği insanlar tarafından ihanete uğrar, bu nedenle de mutsuz ve huzursuz günler geçirir.

SİLAHLA VURULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada silahla vurulduğunu görmek, rüyayı gören kişinin sıkıntı ve dertlerle boğuşacağına delalet eder. Bununla birlikte kişi eğer kendini vuran kişiyi tanıyorsa, bu, o kişinin büyük bir günah işleyeceği veya bir başkasının üzülmesine neden olan bir yanlışta bulunacağı anlamını taşır.

TÜFEKLE VURULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek, rüya sahibinin hiç ummadığı biri tarafından zarar göreceği şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte rüyada tüfekle vurulduğunu gören kişinin etrafında ona hasetle bakan kişiler olduğuna ve kişiye zarar vermek için fırsat kolladığına delalet eder.

KALBİNDEN VURULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek, rüya sahibinin kendisi için uygun olmayan biri ile bir gönül ilişkisi yaşayacağına, sonrasında bu ilişkiden zarar göreceğine ve çok üzüleceğine işaret eder.

KAFADAN VURULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek, rüyayı gören kişinin çok zamandır düşünmediği bir konu hakkında yeniden kafa yorarak sanki o olayı yeniden yaşayacağı anlamını taşır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

SİLAHLA VURULDUĞUNU AMA KAN AKMADIĞINI GÖRMEK

Rüyada silahla vurulduğunu ama kan akmadığını görmek, çalışma hayatında sıkıntılarla uğraşan rüya sahibinin ailesine yeterli zamanı ayıramayacağı ve mutsuz olacağı şeklinde yorumlanır.

VURULMAK AMA ACI HİSSETMEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada vurulmak ama acı hissetmediğini görmek, rüya sahibinin çok yakın bir dostunun ihanetine uğrayacağına, ondan büyük bir kazık yiyeceğine ve bu nedenle büyük düş kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Rüyada yastık görmenin anlamı | Rüyada yastık görmek nasıl yorumlanır?
Rüyada devlet başkanı görmek ne anlama geliyor? Rüyada devlet başkanı görmenin tabiri
Rüyada aldatıldığını görmek ne anlama geliyor? Rüyada aldatıldığını görmenin yorumu

Hayat Haberleri