Rüyada devlet başkanı görmek ne anlama geliyor? Rüyada devlet başkanı görmenin tabiri

Rüyada devlet başkanı görmek ne anlama geliyor? Rüyada devlet başkanı görmenin tabiri

Rüyada devlet başkanı görmek, hayırlı olarak yorumlanan rüyalar arasındadır. Rüya sahibinin vefakâr ve hayırlı dostları olduğu anlamını taşır. Görülme şekline göre farklı anlamlara sahip olan rüyada devlet başkanı görmekle ilgili farklı rüya tabirlerini karar.com’da bir araya getirdik…

 

Rüyada devlet başkanı görmek, farklı bir rüya tabirinde ise, rüya sahibinin elinde olan mal varlığını kaybedeceği şeklinde yorumlanır. Yabancı devlet başkanı görmek, devlet başkanı olduğunu görmek ve devlet başkanı ile konuştuğunu görmek gibi farklı rüya tabirleri ve tüm bilmeniz gerekenler haberimizde…

RÜYADA DEVLET BAŞKANI GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada devlet başkanı görmek, rüya sahibinin müjdeli haberler alacağına, hayatında sürpriz gelişmeler olacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder. Rüyada devlet balkanı gören kişi aynı zamanda, zor zamanlarında yardım elini uzatacak dostlara sahip demektir.

YABANCI DEVLET BAŞKANI GÖRMEK

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek, rüyayı gören kişinin hayali kurduğu, planını yaptığı ve çok istediği şeylere kavuşacak demektir. Bununla birlikte rüyada yabancı devlet başkanı gören kişi, yaşlılık zamanında çok sevilen ve saygı duyulan biri olur.

DEVLET BAŞKANI OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada devlet başkanı olduğunu görmek, rüya sahibinin çalışma hayatında çok büyük işlere imza atacağı, kısmetinin açılacağı ve bolluk, bereket içinde yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

DEVLET BAŞKANI İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada devlet başkanı ile konuştuğunu görmek, önce bazı sıkıntılar yaşamaya ancak sonunda feraha ermeye ve dertlerden kurtulmaya işaret eder.

DEVLET BAŞKANI İLE YEMEK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada devlet başkanı ile yemek yediğini görmek, rüyayı gören kişinin bol kazanç getiren işlere gireceğine ve hem maddi hem de manevi yükselme yaşayacağına itibar sahibi olacağına delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

DEVLET BAŞKANININ ELİNİ ÖPTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada devlet başkanının elini öptüğünü görmek, rüya sahibinin bir zaman önce kalbini kıran bir kişiye karşı kin duyduğuna ancak zamanla bu kırgınlığın ve kinin son bularak rüya sahibinin o kişiyi affedeceğine işaret eder.

20-01/31/ruyada-devlet-baskanijpgg.jpg

DEVLET BAŞKANI İLE TOKALAŞTIĞINI GÖRMEK

Rüyada devlet başkanı ile tokalaştığını görmek, sorunları bulunan kişinin akıl yolu ile sorunlarının üstesinden geleceği şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN