| Rüyada uçtuğunu görmek ne anlama geliyor?

| Rüyada uçtuğunu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada uçtuğunu görmek, tüm sıkıntı ve dertlerden kurtulmaya, rahat bir hayat sürmeye delalet eder. Uzun zamandır yüzü gülmeyen rüya sahibinin artık neşesinin yerine geleceği anlamını da taşıyan rüyada uçtuğunu görmekle ilgili rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada uçtuğunu görmek, eğer kişi yüksekte uçuyorsa bu yüzden içi titriyorsa sabırlı olması gerekeceği olaylar yaşayacağı anlamını taşır. Uçakla uçtuğunu görmek, ayağını yerden kesildiğini görmek gibi rüyada uçtuğunu görmekle alakalı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA UÇTUĞUNU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada uçtuğunu görmek, çok olumlu ve hayırlı gelişmelere işaret eder. Rüyada uçtuğunu gören kişi, sırtında yük olan her şeyden kurtulur ve hem maddi hem de manevi bir hafifleme yaşar.

Rüyada uçtuğunu görmek, uzun zamandır kederden yüzü gülmeyen kişinin yeniden yüzünün güleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder. Rüyada uçtuğunu gören kişi, tüm sorunlarını geride bırakacağı yeni bir yere gider ve orada neşeli günler geçirir.

Rüyada uçtuğunu görmek, farklı bir rüya tabirinde ise, kişinin özel hayatında huzurunun kaçacağına, sakin günlerin geride kalacağına anlaşmazlık ve tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

UÇAKLA UÇTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada uçakla uçtuğunu görmek, rüyayı gören kişinin çok istediği bir şeye sonunda kavuşacağı anlamını taşır. Rüyada uçakla uçtuğunu görmek, başka bir rüya tabirinde ise, rüyayı gören kişinin uzaklardan gelecek ve yüzünün gülmesine neden olacak bir haber alacağı şeklinde yorumlanır.

AYAĞININ YERDEN KESİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada ayağının yerden kesildiğini görmek, rüya sahibinin hem psikolojisinde hem de bulunduğu yerde değişiklik yaşanacağına delalet eder. Rüyada ayağının yerden kesildiğini gören kişi, hasta ise, sıhhat bulur, mutsuz ise sevinir, fakir ise, zengin olur.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

UÇAK GÖRMEK

Rüyada uçak görmek, rüyayı gören kişinin eskiden beri alışkanlık edindiği yanlış düşünme şeklinde uzaklaşarak, kendini gelişmelere açacağına, vizyonunu geliştireceğine ve bunun için çaba sarf edeceğine işaret eder.

20-01/31/ruyada-kus-gormek-ne-anlama-gelir-6686.jpg

UÇAĞA BİNDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada uçağa bindiğini görmek, rüya sahibinin huzurunu kaçıracak ve başını derde sokacak bir iş içine gireceğine işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN