Rüyada hasta görmenin anlamı | Rüyada hasta görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada hasta görmenin anlamı | Rüyada hasta görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada hasta görmek, genellikle müjdeli haber ve gelecek olan hayırlara işaret eder. Aynı zamanda sağlık ile ilgili alınacak haberlere delalet eden rüyada hasta görmekle ilgili ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

Rüyada hasta görmek, uzun zamandır gerçekleşmesi beklenen olayların nihayete ereceği şeklinde yorumlanır. Ağrısız hastalık görmek, ateşli hastalık görmek ve salgın hastalık görmek gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA HASTA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada hasta görmek, her ne kadar rüya sahibini tedirgin etse de gerçek hayatta sağlık olarak yorumlanır. Rüyada hasta gören kişi eğer hasta ise sağlığına kavuşur, hali hazırda sağlıklı ise, uzun süre hiçbir hastalıkla muzdarip olmaz.

Rüyada hasta görmek, aynı zamanda, beklenilen müjdeli haberlerin alınacağına ve uzun zamandır gerçekleşmesi beklenilen olayların sonunda nihayete ereceğine ve kişinin bu durumdan mutlu olacağına delalet eder.

AĞRISIZ HASTALIK GÖRMEK

Rüyada ağrısız hastalık görmek, rüya tabircileri tarafından olumlu bir şekilde yorumlanmaz. Rüyada hasta olduğunu ancak hiçbir ağrı çekmediğini gören kişinin o yıl içerisinde vefat edeceği anlamını taşır. Fakat eğer kişi rüyada kendini hasta olarak görüyor ve acı çekiyor ise, bu, sağlıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

ATEŞLİ HASTALIK GÖRMEK

Rüyada ateşli hastalık görmek, pek çok rüya yorumcusuna göre, devlette yaşanacak üzücü olaylara işaret eder. Aynı zamanda rüyada ateşli hastalık görmek, rüya sahibinin gelirinden fazla bir bedel ödemek zorunda kalacağına ve bu durum nedeniyle zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

HASTALIĞIN UZADIĞINI GÖRMEK

Rüyada hastalığın uzadığını görmek, olumlu olarak yorumlanmaz ve rüyayı gören kişinin yakın zamanda vefat edeceğine ancak Allah katında mertebesinin yüksek olacağına delalet eder.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

BABANIN HASTA OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin çok büyük üzüntü duyacağına ve başının ağrıyacağına işaret eder. Kişi eğer rüyada oğullarını hasta olarak görürse bu, göz hastalığına tutulacağına delalet eder.

20-01/30/hasta-1-1024x576.jpg

TANIMADIĞINI BİRİNİ HASTA OLARAK GÖRMEK

Rüyada tanımadığı birini hasta olarak görmek, rüya sahibinin kendinin hasta olacağına ya da yakın zamanda beklenmeyen yerlerden kazanç elde edeceğine işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN