Rüyada yarasa görmenin tabiri | Rüyada yarasa görmek ne anlama geliyor?

Rüyada yarasa görmenin tabiri | Rüyada yarasa görmek ne anlama geliyor?

Rüyada yarasa görmek, kimi rüya tabircilerine göre rüya sahibinin hayatına girecek kötü huylu ve hayırsız kişilere delalet eder. Genellikle olumsuz şekilde yorumlanan rüyada yarasa görmekle ilgili bilmeniz gereken her şey karar.com’da…

 

Rüyada yarasa görmek, sıkıntılı günlere, sağlık sorunlarına ve kişinin huzurunun bozulmasına işaret eder. Yarasa öldürdüğünü görmek, beyaz yarasa görmek gibi farklı şekillerde görülen rüyada yarasa görmekle ilgili ayrıntılı rüya tabirleri haberimizde…

RÜYADA YARASA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada yarasa görmek, rüya sahibinin tehlikeye düşeceğine, sağlık sorunları yaşayacağına ve şanssızlıklarla uğraşacağına delalet eder. Rüyada yarasa gören kişi, yeni başladığı işte bazı tersliklerle uğraşmak zorunda kalır. Kişi bu terslikleri aşmak için çok çalışmalıdır.

Rüyada yarasa görmek, zalim bir adamı temsil ederken, bazen de gizli saklı işler çevirmek şeklinde yorumlanır.

Rüyada yarasa görmek, bazı rüya tabirlerine göre ise, olumlu anlamlara sahiptir. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceği, şansının artacağı ve bolluk bereket içinde yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

YARASA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada yarasa öldürdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin uğursuzluklardan kurtulacağına, rahata ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalet eder.

BEYAZ YARASA GÖRMEK

Rüyada beyaz yarasa görmek, rüya sahibinin çevresinden birinin vefat edeceği şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi önce birtakım sıkıntılarla uğraşır ancak sonrasında rahata erer.

EVE YARASA GİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek, rüya sahibinin ev halkını çok üzecek bir olay yaşanacağına ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

YARASA SALDIRISINA UĞRADIĞINI GÖRMEK

Rüyada yarasa saldırısına uğradığını görmek, rüya sahibinin ardı arkası kesilmeyen kötü olaylarla karşı karşıya kalacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçireceğine, işlerinin bozulacağına ve sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

YARASA YAKALADIĞINI GÖRMEK

Rüyada yarasa yakaladığını görmek, sıkıntılarla uğraşan rüya sahibinin yaşamındaki sorunları yavaş yavaş çözüme ulaştıracağı, sıkıntılarından kurtulacağı ve rahata ereceği şeklinde yorumlanır.

20-01/30/yarasa.png

YARASA SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada yarasa sürüsü görmek, işleri ters giden rüya sahibinin uzunca bir müddet bu şekilde yaşayacağına hayırsız kişilerle tanışıp onlarla dostluk kuracağına delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN