Rüyada balon görmek ne anlama geliyor? Rüyada balon görmenin tabiri ve yorumu

Rüyada balon görmek ne anlama geliyor? Rüyada balon görmenin tabiri ve yorumu

Rüyada balon görmek, fayda vermeyen boş işler peşinde koşmaya, havai isteklere ve kişinin aklının havada olduğuna delalet eder. Rüyada balon görmek, niteliğine göre farklı şekillerde yorumlanırken, karar.com olarak tüm bilmeniz gerekenleri bir araya getirdik…

 

Rüyada balon görmek, pek çok rüya yorumcusu tarafından rüya sahibinin kimsenin sözlerine kulak vermediği, boş hevesler peşinde koştuğu şeklinde yorumlanır. Balon aldığını görmek, balon tuttuğunu görmek gibi rüyaların tabirleri haberimizde…

RÜYADA BALON GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada balon görmek, rüyayı gören kişinin, ileriki zamanlarda pişmanlık duyacağı işlerde bulunacağı, vicdan azabı çekeceği, huzursuz olacağı ve bu nedenle zor zamanlar geçireceği ve ancak bu durumdan ailesinin yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada balon görmek, aynı zamanda, rüya sahibinin ayaklarının yere basmadığına, uçuk kaçık isteklerde bulunduğuna, fayda sağlamayacak işlerin peşinde koştuğuna işaret eder.

Rüyada balon gören kişi, ailesinin veya kendinden deneyimli kişilerin tavsiyelerini dinlemez, burnunun dikine hareket eder. Bu rüyayı gören kişinin istekleri kendi ailesi de dahil olmak üzere kimse tarafından onaylanmaz.

Rüyada balon görmek, pek çok rüya tabircisi tarafından, rüya sahibinin hayalperest bir kişi olduğu ve aldığı kararları mantık süzgecinden geçirmediği şeklinde yorumlanmıştır.

BALON ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada balon aldığını görmek, rüyayı gören kişinin çok güvendiği, desteğini aldığı bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet eder. Rüyada balon aldığını görmek aynı zamanda, bir süredir sıkıntı içinde olan rüya sahibinin yeniden rahata ereceği, sevdikleriyle birlikte huzurlu günler geçireceği ve dertlerinin geride kalacağı anlamını taşır.

BALON TUTTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada balon tuttuğunu görmek, rüya sahibinin elinde olanlarla yetineceği, kanaatkâr biri olacağı ve asla büyük beklentiler içine girmeyeceği şeklinde yorumlanır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

BALON UÇTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada balon uçtuğunu görmek, ümit beslenen bir olayın boşa çıkacağı bu nedenle rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağı anlamını taşır.

20-01/30/ruyada-balon-960x600.jpg

BALON PATLATTIĞINI GÖRMEK

Rüyada balon patlattığını görmek, hayal kırıklığı olarak yorumlanır. Aynı zamanda rüyada balon patlattığını gören kişi, elindekilerin değerini bilmesini sağlayacak bir olay yaşar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN