Rüyada kum görmek ne anlama geliyor? Rüyada kum görmenin tabiri

Rüyada kum görmek ne anlama geliyor? Rüyada kum görmenin tabiri

Rüyada kum görmek, görülme şekline göre pek çok farklı anlamlar taşımakla birlikte bazı rüya yorumcuları tarafından mal mülk sahibi olmak şeklinde yorumlanmıştır. karar.com olarak rüyada kum görmekle ilgili bilmeniz gerekenleri ve farklı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

 

Rüyada kum görmek, rüyayı gören kişinin çok yoğun bir hayat sürdüğüne ve kafasının her daim meşgul olduğuna delalet eder. Evde kum görmek, sarı kum görmek, kum yığını görmek gibi farklı şekillerde yorumlanan rüyada kum görmekle ilgili rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA KUM GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kum görmek, rüya sahibinin mal mülk sahibi olacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte, rüyada kum gören kişi, çok yoğun bir hayat sürer. Bu yoğunluk hem dünya hem de ahiret hayatı üzerine olur.

EVDE KUM GÖRMEK

Rüyada evde kum görmek, rüyayı gören kişinin günden güne başarısına yeni başarılar ekleyeceğine bu sayede bulunduğu ortamda artık kendini kanıtlayacağına ve bu sayede de kazancının bollaşacağına delalet eder. Rüyada kum gören kişi girişken yapısı ile pek çok konuda bilgi sahibi olur ve toplum içinde itibarı artar.

SARI KUM GÖRMEK

Rüyada sarı kum görmek, rüya sahibinin emek sar ederek kazandığı serveti ile hayırlı işlerde bulunacağına ve hayata karşı pozitif bakan biri olduğuna işaret eder.

KUM YIĞINI GÖRMEK

Rüyada kum yığını görmek, eğer kişi kum yığını üzerinde oturduğunu görmüş ise, çok zengin olmaya, malının mülkünün daha da çok artmasına delalet eder. Rüyada kum yığını görmek aynı zamanda, hesap edilmeden kazanılmış mal olarak tabir edilir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KUM FIRTINASI GÖRMEK

Rüyada kum fırtınası görmek, rüyayı gören kişinin ailesi ile arasında ufak tefek sürtüşmeler yaşasa da onları çok sevdiği şeklinde yorumlanır. Rüyada kum fırtınası gören kişi, çok sevineceği bir haber alır, evinden bolluk ve bereket eksik olmaz.

20-01/24/ruyada-toprak-gormek-ne-anlama-gelir-9503.jpg

KUMUN NEHİR GİBİ AKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada kumun nehir gibi aktığını görmek, karlı yatırımlar yapmaya, mal
alım ve satımı ile uğraşmaya işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN