Adalar'da CHP'li meclis üyesi sırtından bıçaklandı

Adalar'da CHP'li meclis üyesi sırtından bıçaklandı

Kınalıada İskele Caddesi’nde CHP’li Adalar Meclis Üyesi Garip, aynı partiden eski meclis üyesi adayı Turan Y. ile yaşanan tartışmada sırtından bıçaklanarak yaralandı; şüpheli gözaltına alındı.

Adalar ilçesinde bulunan Kınalıada İskele Caddesi’nde, Adalar CHP Meclis Üyesi Garip (34) ile aynı partiden daha önce meclis üyesi adayı olduğu öğrenilen Turan Y. (44) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine sırtından bıçaklanan Garip yaralandı.

Garip, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheli Turan Y. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kavganın geçen yerel seçimlerde yaşanan husumet nedeniyle yaşandığı tespit edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN