Rüyada yengeç görmek ne anlama geliyor? Rüyada yengeç görmenin tabiri

Rüyada yengeç görmek ne anlama geliyor? Rüyada yengeç görmenin tabiri

Rüyada yengeç görmek, sizin iyiliğinizi istiyormuş gibi görünen ancak içten içe kötülüğünüzü isteyen kişilerin varlığına delalet eder. Haberimizde, görülme şeklinde göre farklı anlamlar taşıyan rüyada yengeç görmekle ilgili farklı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

Rüyada yengeç görmek, çalışma ve özel hayattaki olumlu gelişmelere işaret ederken aynı zamanda rüya sahibinin sırtını dayadığı kişiler nedeniyle zor duruma düşeceği şeklinde yorumlanır. karar.com olarak en ayrıntılı rüya tabilerini okurlarımız için hazırladık…

RÜYADA YENGEÇ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada yengeç görmek, rüya sahibinin çok güvendiği kişiler tarafından hayal kırıklığına uğratılacağına, sinsi düşmanına ve başına gelecek türlü olaylara delalet eder.

Rüyada yengeç görmek uyarı niteliğindedir ve rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan dost yüzlü düşmanlara karşı dikkatli olunması gerektiğine dikkat çeker. Bu tarz kişiler, rüya sahibinin iyiliği için çalışıyor gibi görünse de zarar vermek için fırsat kollamaktadırlar.

Rüyada yengeç görmek, farklı bir rüya tabirinde ise, rüya sahibinin zor zamanları geride bırakacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada yengeç gören kişi, her zaman ailesinden destek alır, muhtaç olanlara yardım eder ve temiz bir kalbe sahiptir.

YENGEÇ YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada yengeç yediğini görmek, rüyayı gören kişinin helal olmayan şeylerden yediği anlamını taşır.

YENGEÇ AVLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada yengeç avladığını görmek, rüya sahibinin zarar uğrayacağına, haram kazançlar elde edeceğine, maddi kayıplar yaşayacağına delalet eder. Rüyada yengeç avladığını gören kişi, zor günler geçirir ve ancak ailesinden aldığı yardım ile bu zorlu günleri atlatabilir.

YENGEÇ TARAFINDAN ISIRILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek, rüyayı gören kişinin
çalışma hayatında büyük zararlara uğrayacağına ve çok büyük korku yaşayacağına işaret eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

YENGEÇ YUMURTASI GÖRMEK

Rüyada yengeç yumurtası görmek, rüya sahibinin hayatına alacağı kişilere karşı çok dikkatli olması gerektiği ve kötü niyetli kişileri kendinden uzak tutması gerektiği şeklinde yorumlanır.

20-01/27/ruyada-yengec-gormek.jpg

YENGEÇ KISKACI BULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada yengeç kıskacı bulduğunu görmek, başkalarına muhtaç olmak ve hayal kırıklığı yaşamak anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN