Rüyada aşure görmek ne anlama geliyor? Rüyada aşure görmenin yorumu

Rüyada aşure görmek ne anlama geliyor? Rüyada aşure görmenin yorumu

Rüyada aşure görmek, olumsuz şekilde tabir edilen rüyalar arasındadır. Moral bozukluğuna, can sıkıntısına ve zarar görmeye işaret eder. Görülme şekline göre farklı anlamları bulunan rüyada aşure görmekle ilgili en iyi rüya tabirlerini karar.com’da bir araya getirdik…

 

Rüyada aşure görmek, ardı arkasına alınacak kötü haberlere, kıskançlığa ve dedikoduya delalet eder. Aşure yediğini görmek, aşure dağıttığını görmek ve aşure yaptığını görmek gibi farklı yorumlara sahip olan rüyaların tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA AŞURE GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada aşure görmek, rüya sahibinin yüzünün asılmasına, canının sıkılmasına ve moralinin bozulmasına neden olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada aşure görmek, aynı zamanda rüyayı gören kişinin arkasından dedikodu yapıldığı, kişinin bu lafları duyarak canının sıkılacağı, üzüleceği ve sinirinin bozulacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada aşure gören kişi, art arda gelen kötü haberler ile, üzüntüye düşer. Kişi, bulunduğu ortamda göze batmaktadır ve onu kıskanan pek çok kişi bulunmaktadır.

AŞURE YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada aşure yediğini görmek, rüyada aşure görmenin aksine olumlu olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu zor durumların son bulacağına, hastalıklardan kurtulacağına, neşesinin yerine geleceğine ve rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada aşure yediğini görmek aynı zamanda rüya sahibinin başkasının çıkarı için bir iş üstleneceği veya o kişiye destek olacağı anlamını taşır.

AŞURE DAĞITTIĞINI GÖRMEK

Rüyada aşure dağıttığını görmek, kısmet, bolluk, bereket olarak yorumlanır. Rüyada aşure dağıttığını gören kişi, olumlu sözler duyar, yakın zamanda hayırlı gelişmeler yaşar.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

AŞURE YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada aşure yaptığını görmek, rüya sahibinin herkes tarafından sevilen bir kişi olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi attığı her adımda ve girdiği her işte sadece kendi çıkarlarını değil çevresindekilerin de çıkarını düşünür.

20-01/30/ruyada-asure-gormek.jpg

AŞURE YAPILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada aşure yapıldığını görmek, eğer aşure rüya sahibinin evinde yapılıyorsa, o hanede maddi sıkıntılar yaşanılmayacağı, ev içinde huzur ve sükunetin hâkim olacağı anlamını taşır. Rüyada aşure nerede yapılıyorsa bu tabir orası içinde aynı şekilde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN