Son dakika: ABD Başkanı Trump, taburcu oldu

Son dakika haberi… ABD Başkanı Trump, koronavirüs (corona virüs) tedavisi gördüğü Walter Reed Askeri Hastanesinden taburcu oldu. Hastaneden yürüyerek çıkan Trump, kendisini bekleyen gazetecilere baş parmağını göstererek "sorun yok" mesajı verdi.

Son dakika haberine göre; koronavirüs teşhisi konulan ve 2 Ekim Cuma gününden bu yana Walter Reed Askeri Hastanesinde tedavi gören Trump, bugün doktorlarının onayıyla hastaneden taburcu oldu.

Trump, hastaneden üzerinde takım elbisesi ve yüzünde maske ile yürüyerek çıkıp, kendisini bekleyen gazetecilere baş parmağını kaldırıp "her şey yolunda, sorun yok, çok iyi" anlamlarında kullanılan işareti yaparak görüntü verdi.

Hastane çıkışı özel aracına bindirilen Trump, yakın bir mesafede bekleyen "Marine One" isimli helikopter ile Maryland'da bulunan hastaneden, Washington DC'deki Beyaz Saray'a götürüldü.

Trump'ın tedavisi Beyaz Saray içindeki konutunda devam ettirilecek.

TABURCU OLACAĞINI DUYURMUŞTU 

Trump, sosyal medya hesabından taburcu olacağını duyurmuştu. Trump, “Bugün saat 18:30'da ( yerel saat) harika Walter Reed Tıp Merkezi'nden ayrılacağım. Gerçekten iyi hissediyorum. Covid'den korkmayın. Hayatınıza hakim olmasına izin vermeyin. Trump Yönetimi altında gerçekten harika ilaçlar ve bilgiler geliştirdik. 20 yıl öncesinden daha iyi hissediyorum” ifadelerini kullanmıştı. 

 

 

HASTANE ÖNÜNDE ARAÇLA TUR ATMIŞTI

Trump, özel bir SUV araçla hastane önünde tur atmıştı. Bir şoför ve ön koltukta oturan bir yardımcısıyla birlikte araçla Walter Reed önünde tur atan Trump destekçilerine el sallayarak teşekkür etmişti.

Hastane önünde tur atmadan önce Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Trump, “Bu süreçte birçok şeyi yaşayarak öğrendim. Burası gerçek bir okul. Bunu anladım ve çok ilginç bir şey bu ve bunları sizinle paylaşacağım” demişti.

BEYAZ SARAY BASIN SÖZCÜSÜ DE KORONAYA YAKALANDI

Beyaz Saray basın sözcüsü Kayleigh McEnany de, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı.

MELANİA TRUMP’TAN OLUMLU MESAJ

Koronaya  yakalanan Melania Trump ise Twitter üzerinden yaptığı açıklamada kendisine destek verenlere teşekkür ederek, "Kendimi iyi hissediyorum ve evde dinlenmeye devam edeceğim" ifadesini kullanmıştı.

Tüm dünyadaki sağlık çalışanlarına teşekkür eden Melania Trump, dualarının Kovid-19 hastaları ve bu virüs nedeniyle yakınlarını kaybeden kişilerle olduğunu vurgulamıştı.

NE YAŞANMIŞTI? 

​Perşembe gününü cumaya bağlayan gece koronavirüse yakalandığını Twitter hesabından duyuran Trump, cuma günü başkent Washington DC'ye 30 dakikalık mesafedeki Maryland eyaletinde bulunan Walter Reed Askeri Hastanesine kaldırılmıştı.

Donald Trump'ın doktorları son açıklamalarında, ABD Başkanı'nın sağlık durumunun yeterince iyi gitmesi halinde pazartesi günü taburcu edilebileceğini belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Jp Morgan: Biden kazanırsa TL kaybeder
Başkan yardımcısı adaylarının canlı yayın tartışması sakin geçti
Facebook, Trump'ın korona paylaşımını sildi

Dünya Haberleri