Alperen Şengün kariyer rekorunu kırdı

NBA'e gece oynanan 9 maçla devam edildi. Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün forma giydiği Houston Rockets, son şampiyon Milwaukee Bucks'a 123-114 yenilse de Alperen, 15 sayıyla kariyer rekorunu kırdı. Şengün'ün maçta attığı zorlu bir sayıysa tüm tribünleri ve takım arkadaşlarını ayağa kaldırdı.

NBA'de heyecan gece oynanan 9 karşılaşmayla devam etti. Son şampiyon Milwaukee Bucks, deplasmanda Houston Rockets'ı 123-114 yendi ve rakibinin 9 maçlık galibiyet serisine son verdi.

Houston Rockets'ta forma giyen milli basketbolcumuz Alperen Şengün, 15 sayı 5 ribauntluk performansıyla kariyer rekorunu kırdı.

Şengün'ün maçta 3 rakibi arasındayken kendi ribaundunu alıp markaj altında yaptığı sayı sonrası salonda büyük coşku yaşanırken Houston Rockets da o sayıyı Twitter hesabından paylaştı.

Milwaukee Bucks'ta Giannis Antetokounmpo 41 sayı, 17 ribaunt ve 5 asistle yıldızlaştı.

CEDİ OSMAN'DAN 13 SAYI

Bir diğer milli basketbolcumuz Cedi Osman'ın 13 sayı, 1 ribaunt ve 4 asistle oynadığı maçta Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves'u 123-106 mağlup etti.

NBA'de gecenin sonuçları şu şekilde:

Charlotte Hornets 124-123 Sacramento Kings

Indiana Pacers 106-93 Dallas Mavericks

Atlanta Hawks 105-113 Brooklyn Nets

Toronto Raptors 90-87 New York Knicks

Houston Rockets 114-123 Milwaukee Bucks

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

Spor Haberleri