Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki 6. ve son maçında evinde Eintracht Frankfurt'u ağırlayan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Fenerbahçe, yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek. Maçın ardından gözler lig takvimine çevrildi. UEFA Konferans Ligi hangi gün, hangi kanalda, ligde hangi takımlar var soruları futbolseverler tarafından merak edilmekte.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki 6. ve son hafta maçında, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Eintracht Frankfurt'u konuk etti. Rakibiyle 1-1 berabere kalarak grubu 3. sırada tamamlayıp Avrupa Ligi defterini kapatan Sarı Lacivertliler, bu yıl ilk kez düzenlenecek UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam edecek.

UEFA’nın yeni turnuvasında muhtemel rakipler belli oldu.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Maccabi Tel-Aviv (İsrail)

Partizan (Sırbistan)

Bodo/Glimt (Norveç)

Randers (Danimarka)

Slavia Prag (Çekya)

PAOK (Yunanistan)

Vitesse (Hollanda)

Karabağ (Azerbaycan)

Fenerbaçe'nin son muhtemel rakibi, Koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenen Rennes-Tottenham maçı ardından netleşecek. Maçı kazanması halinde Tottenham 'play-off' turuna kalacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

UEFA Konferans Ligi'nde Play-Off kuraları 13 Aralık’ta saat 16.00'da çekilecek ve Fenerbahçe’nin rakibi belli olacak. Kura çekiminin Exxen'den naklen yayınlanması bekleniyor.

Play-Off maçları ise 17 ve 24 Şubat tarihlerinde eleme usulüne göre oynanacak.

UEFA KONFERANS LİGİ'NİN FORMATI

UEFA Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren 8 takım doğrudan son 16 turuna yükselecek. Grubu ikinci bitiren takımlar ise UEFA Avrupa Ligi grubunu üçüncü bitiren takımlar ile play-off maçı oynayacak ve bu etabın galipleri son 16 turuna adını yazdıracak.

Son 16 turunun ardından çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla turnuvanın şampiyonu belli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN