Eşref Hamamcıoğlu görüştükleri teknik direktörü açıkladı: Gel desek gelir

11 Haziran'da yeni başkanını seçecek Galatasaray'da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, seçimden zaferle ayrılmaları halinde İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yolları ayıracaklarını duyurdu. Hamamcıoğlu ayrıca görüştükleri teknik direktörlerin de isimlerini açıkladı.

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski başkan Dursun Özbek ile yarışacak başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu açıklamalarda bulundu.

Seçimden zaferle ayrılmaları teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun altyapının başına geçirmeyi düşündükleri isimlerden biri olduğunu dile getiren Eşref Hamamcıoğlu, "Hüseyin Bey ile ben görüşmedim. Galatasaray Sportif AŞ'de bana başkan vekilliği yapacak Adnan Öztürk Bey görüştü. Hüseyin Bey altyapının başına düşündüğümüz adaylardan biri. O kapsamda görüşme yapıldı. Seçildiğimiz zaman görüşeceğimiz altyapı adaylarından biri de değerli Hüseyin Bey'dir." diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA SUSAMIŞ İYİ BİR KADRO KURACAĞIZ

Başkanlık yarışından galip gelmeleri halinde gelecek vadeden futbolcuları transfer edeceklerini aktaran Hamamcıoğlu, "Şunun garantisini verebiliriz, genç, şampiyonluğa susamış iyi bir kadro kuracağız. Galatasaray mücadele edecek. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bütün branşlarda bu şekilde olacak. Yerli ve yabancı istikbal vadeden gençler alacağız." dedi.

ÜNAL AYSAL VE İNAN KIRAÇ BENİ DESTEKLİYOR

Sarı- kırmızılı kulübün eski başkanlarından Ünal Aysal ve camianın önde gelen isimlerinden İnan Kıraç'ın seçimde kendisini desteklediğini kaydeden Hamamcıoğlu, "Galatasaray camiası sadece spor kulübünden oluşmuyor. Vakıflarımız, derneklerimiz, lise, üniversite var. Ben de buralarda aktif olan biriyim. Onlar da benimle aynı fikirde. Bu seçim Galatasaray için çok önemli. Bu olağanüstü bir seçim. Beni ve ekibimi destekliyorlar." açıklamasını yaptı.

GEL DESEK GELİR

Seçimden zaferle ayrılmaları halinde İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yolları ayıracaklarını duyuran Eşref Hamamcıoğluı, "Bizim teknik direktör adaylarımız yabancı. İtalya'daki isimlerle bir temasımız oldu. Mancini zaten daha önce Türkiye'de çalışmıştı. Diğer antrenör de genç ve başarılı. Bir ön temasımız oldu. Gel desek gelirler. Mancini de buna dahil." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fatih Terim'den Burak Elmas'a tepki: En büyük pişmanlığım...
Burak Elmas, Fatih Terim'i hedef aldı: Artık kırgın değil kızgınım

Spor Haberleri