FIFA'dan Galatasaray'a kötü haber: Muslera'ya soruşturma açıldı! Tecrübeli eldivenin futbol hayatı bitebilir

FIFA, 2011 yılından bu yana Galatasaray formasını terleten tecrübeli kaleci Fernando Muslera'ya soruşturma açtı. FIFA'nın soruşturma sonucunda yıldız eldivene ne ceza vereceği isei şimdiden merak konusu oldu.

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı değerlendirmek için İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile hazırlık maçı yapan Galatasaray'a FIFA'dan kötü haber geldi.

Süper Lig'e verilen arada Okan Buruk yönetiminde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, FIFA'dan gelen haberle şaşkınlığa uğradı.

FIFA, Dünya Kupası'nda H Grubu'nun son haftasında 2-0 sona eren Uruguay- Gana karşılaşmasının ardından maçın hakemine yoğun tepki gösteren dört futbolcu ve Uruguay Futbol Federasyonu hakkında disiplin soruşturması başlattı.

MUSLERA'YA SORUŞTURMA

FIFA Disiplin Komisyonu, Uruguay'ın Gana ile yaptığı maçın ardından yaşananların nedeniyle Uruguay Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın başarılı eldiveni Fernando Muslera, Edinson Cavani, Jose Gimenez ve Diego Godin hakkında disiplin soruşturması açtı.

Portekiz H Grubunu 6 puanla lider tamamlarken Gana 3 puanla son sırada yer almış Güney Kore ise kendisi gibi 4 puana sahip olan Uruguay'ı attığı gol sayısı nedeniyle geride bırakmıştı. Turnuva formatı gereği her iki takımın da puanları eşit olduğu için atılan gol sayısı göz önünde bulundurulmuş ve Uruguay, Gana'yı 2-0 mağlup etmesine rağmen atılan gol sayısında Güney Kore'nin gerisinde kaldığı için Dünya Kupası'na veda etmişti.

Uruguay'ın Gana'yı mağlup ettiği karşılaşmanın bitiş düdüğüyle beraber Galatasaraylı yıldız Fernando Muslera başta olmak üzere Edinson Cavani, Jose Gimenez ve Diego Godin karşılaşmanın hakemine yoğun itirazlarda bulunmuştu. FIFA maçın ardından yaşananlar için soruşturma başlattı.

FIFA'NIN VERECEĞİ CEZA MERAK KONUSU

FIFA'nın soruşturma sonucunda söz konusu futbolculara ne ceza vereceği şimdiden merak konusu olurken FIFA'nın soruşturma açtığı isimler arasında Muslera'nın da olması sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

2022 FIFA Dünya Kupası'nda son çeyrek finalist Portekiz: 6-1
Galatasaray Dostluk Turnuvası'nda karşılaştığı Villarreal'e 4-3 mağlup oldu
Son 16 turunda İsviçre ile karşılaşan Portekiz'de Ronaldo sürprizi

Spor Haberleri