Galatasaray Dostluk Turnuvası'nda karşılaştığı Villarreal'e 4-3 mağlup oldu

Galatasaray Dostluk Turnuvası'nda karşılaştığı  Villarreal'e 4-3 mağlup oldu

Galatasaray, Kulüpler Birliği Vakfının LaLiga ile düzenlediği Dostluk Turnuvası'nın son maçında İspanya'nın Villarreal takımı ile Nef Stadı'nda karşılaştı. Bol gollü mücadelede Galatasaray, İspanya temsilcisi Villarreal'e 4-3 mağlup oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonu yaptığı açıklamada "Üzüldüğümüz bir sonuç ama maçın sonunda yüzümüzde bir gülümseme de oluştu. Akademiden gelen oyuncularımızın sahada olması yüzümüzü güldürdü" dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı ile LaLiga tarafından düzenlenen Dostluk Turnuvası'nın son maçında Galatasaray, İspanya temsilcisi Villarreal'e 4-3 mağlup oldu.

MAÇIN BAŞLARINDA BİRAZ ZORLUK YAŞADIK

Galatasaray’ı hazırlık maçında 4-3 mağlup eden Villarreal’de Teknik Direktör Quique Setien, maçın ardından konuştu. Maçın başında zorluk yaşadıklarını söyleyen Setien, sonrasında bu baskıyı kırdıklarını ifade etti. Karşılaşmanın başında Galatasaray’ın baskısından dolayı zorlandıklarını söyleyen Setien, “Maçın başlarında biraz zorluk yaşadık baskıdan dolayı. Ardından ileriye atılan toplarla biraz rahatlama yaşadık. Ardından başarılı olduk” dedi. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’yi tanıdıklarını söyleyen Setien, “Takımları tanıyorduk daha öncesinden. Bu iki maçın da zor olacağını biliyorduk. İki takım da bizi zorladı. İki takımı da zorluyorduk” açıklamasını yaptı.

BURUK: ÜZÜLDÜĞÜMÜZ BİR SONUÇ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise “Oyuna iyi başladığımız bir maçtı. Rakibe baskı yaptık. Rakibin kendi sahasında beklediği, topun bizde kaldığı bir süreçti. 1-0’dan sonra 2. ve 3. golü çok erken yedik. Oyunun karşılığına baktığımızda kalemize gelen her top gol oldu. Risk almaya başladık ve bu dönemde savunma arkasına atılan toplarla pozisyon verdik. Devre arasına girdiğimizde bu bizim için sürpriz bir sonuç olmuştu. Taraftarımızın önünde soyunma odasına bu şekilde girmek bizi üzdü. Oyuncularıma daha beraber oynayacakları bir oyun ortaya koymalarını söyledim. 4-3 bitti mücadele. Üzüldüğümüz bir sonuç ama maçın sonunda yüzümüzde bir gülümseme de oluştu. Akademiden gelen oyuncularımızın sahada olması yüzümüzü güldürdü. Kerem’in penaltıda topu Baran’a vermesi de bizim için sevindirici. Hepimizi gülümseten bir durum oldu orada. Hazırlık maçı da olsa kazanmak istiyoruz. Oyuncuları değişik mevkilerde kullanmak istiyoruz. Ana kadromuzdan çok oyuncumuz yok ama akademiden gelen oyuncularımız vardı. Bundan sonra da bizimle devam edecek akademi oyuncularımız olacak” ifadelerini kullandı.

gngngng.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR

22. dakikada Villlarreal 1-0 öne geçti. Galatasaray savunmasının uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Coquelin'in ceza sahası dışından şutunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

28. dakikada Villarreal skoru 2-0 yaptı. Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mojica'nın şutunda meşin yuvarlak barajı geçerek filelere gitti.

32. dakikada İspanyol ekibinin üçüncü golü geldi. Coquelin'in kendi yarı alanından attığı pas sonrası ceza sahasına yönelen Mojica, düzgün bir vuruşla golünü attı: 0-3

42. dakikada Galatasaray farkı 2'ye indirdi. Sol taraftan Yusuf Demir'in kullandığı köşe vuruşunda Gomis, ceza sahası içinde kafayla topu ağlara gönderdi:1-3

44. dakikada Villarreal dördüncü golünü buldu. Ceza sahasından paslaşarak çıkmaya çalışan Galatasaray'da Van Aanholt'un hatalı geri pasında araya giren Mojica, kaleci Okan'dan önce topu kaparak takım arkadaşına aktardı, Pascual meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-4

Karşılaşmanın ilk yarısı, İspanya temsilcisinin 4-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

54. dakikada Boey'in sağ taraftan yerden sert ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Mata'nın ceza sahası içinden şutunda, meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına döndü.

58. dakikada Galatasaray'ın ikinci golü geldi. Sağ taraftan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Özgür Baran Aksaka'nın ortaladığı topa Abdülkerim Bardakcı kafayla vurarak filelere gönderdi: 2-4

90+3. dakikada sarı-kırmızılı ekip penaltı kazandı. Caner Doğan'a ceza sahası içinde yapılan müdahale sonrası hakem, penaltı noktasını gösterdi. 90+4. dakikada topun başına geçen Baran Demiroğlu, penaltıyı gole çevirerek maçın skorunu belirledi: 3-4.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN