Cimbom Rıdvan’a kancayı taktı

Cimbom Rıdvan’a kancayı taktı

Ara transfer döneminde sol bek takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, önceliğini yerli isimlere veriyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, bu hedef doğrultusunda Rangers’ta forma şansı bulamayan Rıdvan Yılmaz’ı liste başına aldı.

Galatasaray, Rangers’ta forma şansı bulamayan Beşiktaş’ın eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz’ı satın alma opsiyonuyla kiralamak üzere İskoç kulübüyle temasa geçti. Ara transferde teknik heyetin yetersiz gördüğü bölgeleri güçlendirmek için kollarını sıvayan Galatasaray, geniş bir liste üzerinde çalışıyor.

Kural nedeniyle yerli transferine ağırlık veren Sarı-Kırmızılıların önceliği ise sol bek takviyesi olacak. Sarı-Kırmızılılar, Patrick van Aanholt’la yolları ayırmaya hazırlanırken, Emre Taşdemir’in de sık sık sakatlanması sebebiyle bu bölgeye Kazımcan dışında bir alternatif arıyordu. Cimbom, Beşiktaş’ın eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz’ı gözüne kestirdi. Galatasaray Yönetimi, Glasgow Rangers forması giyen, ancak istediği süreyi alamayan 21 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak üzere harekete geçti.

Sarı-kırmızılı yetkililerin, Rıdvan’ın menajerinden olumlu geri dönüş aldığı, Rangers’a da önümüzdeki günlerde bir teklif yapılacağı öğrenildi. Öte yandan Glasgow Rangers ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki sol bek, altyapısından yetiştiği Beşiktaş’tan 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Rangers ile 7 maça çıkan milli futbolcu, 1 asist yapma başarısı gösterirken Aberdeen ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN