Hırsızlar futbolcu evlerinden vazgeçmiyor! Ünlü futbolcuyu soyup soğana çevirdiler… Neye uğradığını şaşırdı

Hırsızlar futbolcu evlerinden vazgeçmiyor! Ünlü futbolcuyu soyup soğana çevirdiler… Neye uğradığını şaşırdı

Futbolcular sahada mücadele etmeye çalışırken, onların evde olmadığını bilen hırsızların kolayca hedefi oluyor.

Son dönemde sık sık gündeme gelen futbolcuların evlerinin hedeflendiği hırsızlık vakaları sporcuları bezdirdi. Özellikle yıldız futbolcuların evlerine giren hırsızlar, o isimleri milyonlarca dolarlık mali kayıplara uğratıyor.

suclu.jpg

Kimi zaman darp olaylarının da yaşandığı hırsızlık vakaları, futbolculara, maddi zararın yanı sıra manevi zarar da veriyor. Bu durumla çok sık karşılaşan Fransa liginin önemli kulüplerinden PSG, soruna karşılık olarak futbolcuların evlerinde özel güvenlik önlemleri almıştı. Geçtiğimiz yıllarda hırsızlıkla karşılaşan PSG’li futbolcular arasında, Angel Di Maria, Dani Alves ve bu sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi gibi yıldız isimler yer alıyor.

psg.jpg

‘TURNUVAYA GERİ DÖNMEYECEĞİM’

Yaşanan son vakada, Katar’da gerçekleşen Dünya Kupası’nda mücadele eden İngiltere’nin önemli yıldızlarından Raheem Sterling’in evi hedef alındı. Evinden yüz binlerce dolarlık saat ve mücevher çalan silahlı soyguncular nedeniyle, yıldız futbolcu, ani bir kararla Doha’dan evinin bulunduğu Londra’ya döndü. Olayın ardından yakın çevresiyle konuşan Sterling, “Ailem güvende olana kadar Dünya Kupası'na geri dönmeyeceğim” dedi.

Cumartesi günü oynanacak kritik çeyrek final mücadelesinde Fransa’yla karşılaşacak olan İngiltere’nin maçı öncesinde Katar’a dönmesi beklenen 27 yaşındaki oyuncunun kararı merak edilirken, futbolcuya yakın bir kaynak, "Raheem herkese, 'Ailemin güvende tutulabileceğinden yüzde 100 emin olmadan hiçbir yere gitmeme imkan yok' dedi. Özel güvenlikli bir yerde oturmasına rağmen silahlı soyguncular eve girdi. Bu, Raheem ve eşi Paige için çok üzücü. Londra'ya yeni taşındılar ve kendilerini güvende hissetmek istiyorlar" dedi.

YENİ TAŞINMIŞTI

Kanat oyuncusu, geçtiğimiz transfer döneminde İngiltere Ligi’nin önemli takımlarından Manchester City’den Chelsea’ye 47.5 milyon sterlin karşılığında transfer olmasının ardından hırsızların girdiği eve taşınmıştı.

sterling.jpg

‘ORGANİZE ÇETE CHELSEA’Yİ KISKACINA ALDI’ İDDİASI

Öte yandan, Sterling’in son aylarda saldırıya uğrayan dördüncü Chelsea futbolcusu olduğu söyleniyor. Londra ekibinin diğer kurbanlarından biri olan 22 yaşındaki defans oyuncusu Reece James, geçtiğimiz yıl hedef alınmıştı. Hırsızlar, genç oyuncunun Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa ve Euro 2020 madalyalarının bulunduğu kasasını çalmıştı. Diğer iki takım arkadaşı da son aylarda benzer suçlara maruz kaldı ve polisler şimdi olası bağlantıları araştırıyor. Oldukça organize bir suç çetesinin, kulübün zengin oyuncularını hedef aldığından korkuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN