Galatasaray'a Icardi ve Oliveira'nın ardından bu kez de Yunus Akgün'den kötü haber!

Galatasaray'a Icardi ve Oliveira'nın ardından bu kez de Yunus Akgün'den kötü haber!

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Galatasaray'a Arjantinli golcü Icardi ve Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'nın ardından bu kez de Yunus Akgün'den kötü haber geldi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider Fenerbahçe'nin iki puan arkasında ikinci olarak tamamlayan ve Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Galatasaray'a, Arjantinli golcü Icardi ve Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'nın ardından bu kez de Yunus Akgün'den kötü haber geldi.

"DÖNÜŞ SÜRELERİ YAKLAŞIK 3-4 HAFTAYI BULACAK"

Sarı-kırmızılı ekibin başarılı teknik adamı Okan Buruk, İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano ile oynana hazırlık maçından sonra düzenlediği basın toplantısında her iki yıldız isminde yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağını açıklayarak "Oliveira ve Icardi'de bu başımıza geldi. Sergio Oliveira ve Icardi'nin sakatlıkları bizi üzdü, düşündürdü. Dönüş süreleri yaklaşık 3-4 haftayı bulacak" demişti.

OLİVEİRA VE ICARDİ'DEN SONRA BU KEZ YUNUS AKGÜN'DEN KÖTÜ HABER GELDİ

Önceki akşam Nef Stadyumu'nda bir başka İspanyol ekibi Villarreal ile karşılaşan Galatasaray'a bu kez genç yetenek Yunus Akgün'den kötü haber geldi.

Karşılaşmada yaşadığı sakatlık nedeniyle maçı tamamlayamayan 22 yaşındaki golcü futbolcunun da yaklaşık bir ay boyunca sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

"2. DERECE ZORLANMA.."

Sarı-kırmızılı ekipten Yunus Akgün'ün sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada "Galatasaray Futbol A Takımı’nın Villarreal ile oynadığı hazırlık maçında aldığı darbe sonucu dizinde esneme olan futbolcumuz Yunus Akgün’ün, bugün sponsor hastanemizde çekilen MR’ında iç yan bağında 2. derece zorlanma ve dizinde kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Aslan'dan yapılan bu açıklama sonrasında 22 yaşındaki genç yeteneğin Yunus Akgün'ün 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN