Beşiktaş'a imza atacağı iddia edilen Caner Erkin'in yeni durağı belli oldu: Herkesi şaşırtan transfer: Eski takımına imza atıyor

Beşiktaş'a imza atacağı iddia edilen Caner Erkin'in yeni durağı belli oldu: Herkesi şaşırtan transfer: Eski takımına imza atıyor

Geçtiğimiz günlerde Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'in Beşiktaş' imza atacağı öne sürülmüş ancak siyah-beyazlı ekibin 70 yaşındaki teknik adamı Şenol Güneş, söz konusu iddiaları net bir dille yalanlamıştı. 34 yaşındaki savunma oyuncusunun sürpriz bir transfere imza atarak eski takımıyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

İtalyan teknik adam Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük'ten geçtiğimiz günlerde ayrılan ve bir süredir kulüpsüz durumda olan Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu.

Süper Lig'in ilk devresini Karagümrük'te geçiren ve geçtiğimiz günlerde Karagümrük ile olan sözleşmesini karşılıklı feshederek İstanbul temsilcisinden ayrılan tecrübeli savunma oyuncusu Caner Erkin'in yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olmuştu.

Şenol Güneş resmen açıkladı: Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin Beşiktaş'a imza atacak mı? "Caner'i severim..."

ŞENOL GÜNEŞ 'CANER ERKİN' İDDİALARINI YALANLADI

Tecrübeli savunma oyuncusunun Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'a transfer olacağı öne sürülmüş ancak, siyah-beyazlı ekibin 70 yaşındaki teknik adamı Şenol Güneş, söz konusu iddiaları net bir dille yalanlayarak "Caner'i severim. İyi bir oyuncudur. Caner ile hiç görüşme yapmadım. Benim yapmam da doğru olmaz. Şu an Caner Erkin ile ilgili bir düşüncemiz yok" şeklinde konuşmuştu. Güneş'in bu açıklamaları sonrasında Caner Erkin cephesinde yaşanan gelişme herkesi şaşırttı.

GALATASARAY'A GERİ DÖNÜYOR

Okan Buruk yönetiminde ara transfer döneminde birçok mevkiyi güçlendirmek üzere kolları sıvayan özellikle de yerli transferine ağırlık vermeyi amaçlayan Galatasaray'ın Hollandalı savunma oyuncusu Patrick van Aanholt'la yolları ayırmaya hazırlandığı ve Emre Taşdemir'in de sık sık sakatlanması sebebiyle bu mevkiye yerli bir oyuncu transfer etmek istediği öğrenildi.

Caner Erkin'den ters köşe! Beşiktaş derken Süper Lig'in deviyle prensipte anlaştı - Tüm Spor Haber Galatasaray

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Aslan'ın ilk hedefinin sezon başında İskoç devi Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz olduğu belirtilirken genç oyuncunun transferinden sonuç alınamaması halinde ise Caner Erkin'in kadroya dahil edileceği öne sürüldü.

Fanatik gazetesinden Yusuf Dursun ve Metin Karabaş'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı yöneticiler 34 yaşındaki savunma oyuncusu ile gerçekleşen ilk görüşmede prensip anlaşmasına vardı. Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği öğrenilirken tecrübeli savunma oyuncusunun Süper Lig'in geri kalan kısmında sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

2009-2010 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Caner Erkin, sarı-kırmızılı forma ile 30 maça çıkarken takımına 3 gol 4 asistlik katkı sağlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN