Övgüyle bahsetti: Arda’nın stili Özil’e benziyor

Övgüyle bahsetti: Arda’nın stili Özil’e benziyor

Napoli’nin Kuzey Makedonyalı futbolcusu Eljif Elmas, eski takımı Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını diliyor. Arda Güler’den ise övgüyle bahseden Elmas “Stilini Mesut Özil’e benzetiyorum. Fiziksel olarak biraz daha güçlenmesi ona daha yararlı olur” dedi.

Dünya Kupası arasında Antalya’ya gelen İtalya Serie A’nın lideri Napoli’nin Kuzey Makedonyalı futbolcusu Eljif Elmas, sezona çok iyi başladıklarını söyledi. Önemli işler yaptıklarını belirten Elmas “13 maç kazandık ve 2 beraberlik aldık. Şu an müthiş geçiyor ama devam etmemiz lazım. Şampiyonlar Ligi’nde daha da ileriye gitmek istiyoruz” diye konuştu.

İtalya’da forma giyen Türk ve Süper Lig patentli oyuncuların transferlerini değerlendiren genç oyuncu “Süper Lig’de fizik gücü yüksek oyuncular var. Serie A’da da oynamak için fizik gücünün iyi olması lazım. Bu nedenle Türk oyuncuları tercih ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’den de övgüyle bahseden Elmas “Arda’yı zaten izliyorum. Fenerbahçe’den arkadaşlarım var, hocalarımla konuşuyorum ve Arda’nın müthiş bir karakter olduğunu söylüyorlar. Stilini Mesut Özil’e benzetiyorum. Fiziksel olarak biraz daha güçlenmesi ona biraz daha yararlı olur. Sonra da onu inşallah Real Madrid ve Barcelona gibi kulüplerde görürüz” dedi.

Fenerbahçe taraftarını çok sevdiğini söyleyen Elmas “Beni sevdikleri ve takip ettikleri için sağ olsunlar. Önce takıma ve oyunculara destek olsunlar. Hocalarına güvensinler. İnşallah bu sezon Fenerbahçe şampiyon olur. Hem Fenerbahçe, hem de Napoli’nin şampiyonluğu müthiş olur” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN