Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu!

Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu!

Manchester United'dan tartışmalı bir şekilde ayrılan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile 2.5 yıllığına anlaşma sağladığı belirtildi.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'la yollarını tartışmalarla ayıran yeni takımı herkes tarafından merakla beklenen Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'la 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve 1 Ocak itibariyle sözleşmenin geçerli olacağı duyuruldu.

NTV'de yer alan habere göre, İspanyol spor gazetesi Marca, Portekizli yıldızın yıllık 200 milyon Euro kazanacağı ve toplamda 500 milyon Euro gelir elde edeceğini duyurdu.

ADI BİRÇOK TAKIMLA ANILDI

Manchester United'dan tartışmalı şekilde ayrılan Ronaldo'nun ismi ABD MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami, Los Angeles FC ve Los Angeles Galaxy'nin yanı sıra eski kulübü Sporting Lizbon ile de anılıyordu.

AL-NASSR'IN KADROSU

Tecrübeli kaleci David Ospina'nın yanı sıra daha önce Fenerbahçe forması giyen Luiz Gustavo ile birlikte Beşiktaş'ın eski oyuncuları Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar Suudi Arabistan ekibinde kariyerini sürdürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN