Ronaldo'dan galibiyet sonrası düşündüren hamle

2022 Dünya Kupası ile birlikte 14 yılın arından ilk defa bir turnuva maçına yedek kulübesinde başlayan Cristiano Ronaldo, bol gollü İsviçre galibiyetinin ardından takım arkadaşları taraftarlarla eğlenirken o ise soyunma odasının yolunu tuttu.

2022 Dünya Kupası Son 16'da İsviçre’yi 6-1’lik skor ile yenen Portekiz çeyrek finale hak kazanırken, maç sonu ise gözler dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun üzerindeydi. Alınan galibiyet sonrası bütün takım tribünlerdeki taraftarlarla kutlama yaparken, Ronaldo tek başına soyunma odasına gitti.

Karşılaşma öncesi Portekiz’de gerçekleştirilen ankette, binlerce kişi Ronaldo’nun İsviçre maçına yedek başlaması açısında oy kullanırken, Teknik Direktör Fernando Santos da 37 yaşındaki futbolcuyu 'taktiksel nedenlerle' karşılaşmaya kulübede başlattı. Ronaldo’nun yedek başlamış olduğu maçta Portekiz, İsviçre’yi büyük farkla yendi. Ronaldo’nun oyuna girdiği 73. dakikaya kadar skoru 5-1 yapan Portekiz, EURO 2008’den bu yana ilk kez tecrübeli futbolcunun ilk 11’de olmadığı bir maçta sahaya çıktı.

HERKES KUTLAMADAYKEN RONALDO SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Taraftarların tezahüratlarına sadece alkışlar ile karşılık veren Portekiz Milli Takımı’nın kaptanı Cristiano Ronaldo, diğer takım arkadaşları tur sevincini taraftarlarla kutlarken soyunma odasının yolunu tuttu.

SANTOS MU KIZDI?

Tüm bunların haricimde, Ronaldo’nun yedek kalmasını 'taktiksel nedenler' şeklinde açıklayan Teknik Direktör Santos’un, tecrübeli futbolcunun Güney Kore maçında oyundan alınırken sergilemiş olduğu tavırdan hoşlanmadığı ve bu sebeple de yedek bıraktığı iddia edildi.

14 sene sonra ilk kez büyük bir turnuvada yedek oyuncu olarak kalan Ronaldo, karşılaşmanın hemen öncesinde gazetecilerin büyük ilgisiyle karşı karşıya kaldı. Oyuna gireceği esnada ise tribünlerden büyük destek alan Ronaldo’nun, Portekiz’in atmış olduğu ilk iki golde de yedek kulübesinde sevinmediği iddia edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN