'Messi ile aynı takımda oynamak neden olmasın' demişti! 'İstenmeyen adam' Ronaldo muradına erdi! Yeni takımına imzayı attı

'Messi ile aynı takımda oynamak neden olmasın' demişti! 'İstenmeyen adam' Ronaldo muradına erdi! Yeni takımına imzayı attı

Geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen 'Messi ile aynı takımda oynar mısın?' sorusuna "Neden olmasın, bilmiyorum. Asla asla diyemezsiniz" şeklinde yanıt vererek dikkatleri üzerine çeken İngiliz devi Manchester United'tan ayrılan golcü futbolcu Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu. 37 yaşındaki yıldız yeni takımına 2.5 yıllık imzayı attı.

İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın sorularını yanıtladıktan kısa süre sonra İngiliz devi Manchester United tarafından sözleşmesi feshedilen 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu. Yeni takımıyla 2.5 yıllık sözleşme imzalayan golcü futbolcu, yıllık 200 milyon euroluk maaşla futbol tarihine geçecek.

22 Kasım akşamında "Benim için yeni bir meydan okuma aramak için doğru zaman geldi" açıklamasıyla İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda, Gana filelerini havalandırarak 5 farklı Dünya Kupası'nda gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçmişti. Dünya Kupası'nda kulüpsüz olan tek futbolcu Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın sorularını yanıtlayarak futbol tarihinin en sansasyonel röportajlarından birine imza atan Cristiano Ronaldo, İngiliz devi Manchester United'tan ayrıldığını açıklamıştı.

"MANCHESTER UNİTED BANA İHANET ETTİ"

Manchester United, İngiliz gazeteci Piers Morgan'ın sorularını yanıtlayarak "Manchester United bana ihanet etti. Erik ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı göstermeyen birine ben de saygı göstermem" açıklamasında bulunan Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurmuştu.

Messi ile Ronaldo'nun tarihi 'satranç' fotoğrafının gizemi çözüldü: Herkesi şaşırtan detay!

'RONALDO PSG'YE TRANSFER OLACAK'

Dünya Kupası başlamadan saatler önce Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ile aynı anda ortak 'satranç' paylaşımına imza atarak dikkatleri üzerine çeken Ronaldo'nun 'Messi ile aynı takımda oynar mısın?' sorusuna "Neden olmasın, bilmiyorum. Asla asla diyemezsiniz." şeklinde yanıt vermesi ve bu açıklamadan hemen sonra iki ismin aynı anda paylaşım yapması bazı kullanıcılar tarafından 'Ronaldo PSG'ye transfer olacak' şeklinde yorumlanmıştı.

Resim

'SAAT' FOTOĞRAFINDA ŞAŞIRTAN DETAY

Ancak Portekizli yıldızın sosyal medya hesabından paylaştığı 'saat fotoğrafını' görenler bu kez de 'Ronaldo Real Madrid'e imza atacak' yorumlarında bulunmuştu.

Ronaldo'nun sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin beğenisine sunduğu fotoğrafta saatinde 2012-2013 sezonunda Real Madrid forması giydiği dönemde Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a attığı kafa golünün fotoğrafına yer vermesi pek çok kullanıcı tarafından 'Ronaldo Real Madrid'e transfer olacak' şeklinde değerlendirilmişti.

YENİ TAKIMI HERKESİ ŞAŞIRTTI

İspanyol basını Portekizli dünya yıldızının yeni takımını açıkladı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'ın 37 yaşındaki dünya yıldızı ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladığını transferin 1 Ocak'ta resmi olarak açıklanacağını duyurdu.

FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK

Marca, Portekizli yıldızın yıllık 200 milyon Euro kazanacağı ve toplamda 500 milyon Euro gelir elde edeceğini duyurdu. Ronaldo imzayı atarsa David Ospina, Konan, Alvaro Gonzalez, Luiz Gustavo, Vincent Aboubakar, Anderson Talisca gibi isimlerle takım arkadaşı olacak.

Portekizli yıldız, transferin resmiyet kazanmasının ardından en çok kazanan sporcular listesinin ilk sırasına yerleşecek.

Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği 37 yaşındaki Ronaldo futbol tarihine geçti: Messi'yi geride bıraktı!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN