Kanarya’da golcü seferberliği

Kanarya’da golcü seferberliği

İkinci devre çalışmalarına devam eden Fenerbahçe’de Rayo Vallecano maçında sakatlanan Joao Pedro’nun durumu teknik heyeti düşündürüyor. İki golcüsü milli takımlarda olan Kanarya’da alternatif forvet arayışları şimdiden başladı.

Fenerbahçe’nin 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada karşılaştığı Rayo Vallecano maçında sakatlanan Joao Pedro’nun durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Fenerbahçe’nin, Rayo Vallecano’yu 3-1 yendiği hazırlık maçında rakip oyuncudan aldığı darbeyle sakatlanan Joao Pedro’nun durumu endişe yarattı.

Brezilyalı futbolcunun pozisyon sırasında sol dizi ve ayak bileği ciddi şekilde esnedi. Acı içinde yerde kalan ve sahadan sedyeyle çıkan Pedro, maçtan bir gün sonra kontrolden geçti. Tecrübeli futbolcunun hem dizinde hem de bileğinde yoğun ödem ve travma tespit edildi. Pedro’nun tedavisine başlandı. Ancak 30 yaşındaki futbolcunun net durumu, diz ve bilekteki ödemin giderilmesinin ardından ilerleyen günlerde yapılacak ayrıntılı kontrollerde belli olacak. Fenerbahçe’de Serdar Dursun’un performansı teknik heyeti tatmin etmezken Enner

Valencia ile Michy Batshuayi, takıma en erken Antalya kampında dahil olacak.
Teknik heyet, Dünya Kupası’ndan dönecek golcüleri gelene kadar altyapısından isimler A Takım’a dahil ederek hazırlık maçlarını tamamlayacak. Antalya kampında ise kupadan dönen golcülerin sağlık durumuna göre değerlendirme yapılacak. Ancak Joao Pedro’nun sakatlığı beklenenden uzun sürerse forvet takviyesi için harekete geçilecek. Jorge Jesus ve ekibi, yönetime transfer listesi sunarken, TFF’nin Kulüpler Birliği ile yapacağı ‘yabancı sayısı’ toplantısında çıkacak kararın ardından transfer çalışmaları da netlik kazanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN